Pretraži

PROCURILI DETALJI SUROVOG PLANA S KRALJEVSKOG DVORA: Hariju i Megan se sprema neočekivani tretman na Čarlsovom krunisanju! 

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/BBC News

Obožavaoci kraljevske porodice trenutno se pitaju hoće li otuđeni sin i snaja kralja Čarlsa III doći u Ujedinjeno Kraljevstvo iz Kalifornije za samo nekoliko meseci na njegovo krunisanje.Hari je prošlog meseca objavio svoje kontroverzne memoare "Rezerva", u kojima je kritikovao svoju maćehu kraljicu Kamilu i rekao da je njegov otac stavio svoje interese ispred svoje porodice. Ako Hari i Megan odluče da prisustvuju krunisanju i proslavama oko nje, nije jasno koje će tačno uloge imati.

Prema kraljevskoj stručnjakinji i autorki Kejti Nikol, Saseksovi bi mogli da se obrate Harijevim rođakama Beatris i Eugeniji da vide šta mogu da očekuju.

– Sada kada više nisu članovi kraljevske porodice, Saseksovi mogu da očekuju da će ih tretirati na isti način kao Harijeve rođake, princeze Beatris i Eugeniju, koje posećuju važne porodične događaje, ali nisu u centru pažnje i ne pojavljuju se na balkonu Bakingemske palate – rekla je Kejti Nikol za Vanity Fair.

Već je dogovoreno da će se samo zaposleni članovi kraljevske porodice pojaviti na balkonu tokom krunisanja, a izvori su rekli da će fokus biti na kralju Čarlsu, kraljici Kamili, princu Vilijamu i princezi Kejt – dodala je.

Uz to, došlo je do saznanja da će Hari i Megan biti ispitani zbog svog čuvenog intervjua s Oprom Vinfri nakon što ih je Samanta Markl tužila za klevetu. Meganina polusestra podnela je tužbu protiv para nakon intervjua u martu 2021. Sudija je odbio zahtev da se blokiraju njihova svedočenja, što znači da će oboje morati javno da svedoče.

Samanta Markl tvrdi da je vojvotkinja u intervjuu dala "demonstrirano lažne i zlonamerne izjave". Megan je prethodno podnela zahtev da se zaustave davanja iskaza u slučaju, ali to je u utorak odbacila floridska sudija Šarlin Edvards Hanivel.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz