Pretraži

PROCURILE PRIVATNE PORUKE: Evo kako se Edita dopisuje sa misterioznim dečkom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Naime, nakon što je juče pevačica objavila fotografiju iz kreveta sa misterioznim muškarcem, čije je lice prekrila emotikonom srca, sada su procurile i njihove privatne poruke.



Edita retko svoj ljubavni život pokazuje javnosti, ali sada je odlučila da to promeni, pa je privatnu prepisku sa navodnim dečkom objavila na društvenim mrežama.

U njoj se vidi da joj on izjavljuje ljubav, na pomalo neobičan način, a da mu je ona uzvratila isom merom. Takođe, ako je suditi prema tim porukama, njih dvoje su trenutno kilometrima razdvojeni i jedva čekaju ponovni susret. 

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

 

– Ti si moj život debilu. Nikada od tebe neću odustati, skapiraj to degeneriku. Neću ti dati da živiš, ako ni sa mnom. Ti si moj život. Obećavam ti najveću ljubav na svetu živote moj – napisao joj je zagonetni muškarac.

Nakon toga, pevačica nije mogla a da ne objavi  još detalja iz njihove prepiske.

Ovog puta, misteriozni momak uputio joj je najromantičnije reči:

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

 

  • Molim te, samo me voli i uživaj. Ti si moja životna ljubav, bol, tuga, sreća, sve. Volim te pile moje, bebo! Srećo moja jedina, legao sam da spavam. Ti si moja ljubav najveća na svetu, ne mogu da dočekam da te vidim. Sanjaj me živote moj! – napisao je dečko pevačici, a ona mu uzvratila emotikonom srca i porukom "zauvek".

Fanovi su definitivno nakon ovoga ubeđeni da je pevačica pronašla novu ljubav, ali kako Edita ne želi da otkriva njegov identitet, za sada je nepoznato ko je momak sa fotografije.

Da li će pevačica i dalje nastaviti da sve drži u neizvesnosti ili će obelodaniti njegov identitet, ostaje da vidimo.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz