Pretraži

PROCURELI NOVI DETALJI KOJI ĆE IH ZABOLETI: Hari i Megan nakon ovoga sigurno neće želeti da dođu na krunisanje

Showbiz
0
princ hari megan markl
Foto: The Daily Stardust / ShotbyNYP/MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kraljevska porodica se nalazi usred priprema za ceremoniju krunisanja kralja Čarlsa, a svakodnevno nam dolaze različite informacije vezane za njene članove.



Poznata je situacija sa najomraženijim članovima Harijem i Megan Markl koji su rešili da prekinu sve kraljevske dužnosti, a sada se sve više spekuliše da li će se oni pojaviti na ceremoniji.

Nakon krštenja njihove ćerke Lilibet koje su princ Vilijam i Kejt Midlton navodno ignorisali, sve je upitnije da li će Hari i Megan želeti da dođu na krunisanje. Međutim, po najnovijim navodima, njihov dolazak niko previše ne očekuje.

Foto: Youtube printscreen/Sky News Australia, 
South Park Studios

Foto: Youtube printscreen/Sky News Australia, South Park Studios

 

Kako kaže izvor blizak kraljevskoj porodici, Hari i Megan imaju pravo da dođu, ali neće imati nikakvu ulogu u službenom protokolu, tačnije posmatraće ceremoniju kao obični ljudi.

Oni su dobili pozivnicu još ranije, ali se nisu izjasnili jer nisu spremni još uvek. Njihov sin Arči tada slavi rođendan, pa i to može biti jedan od razloga, a poznato je i da kralj želi samo članove koji aktivno učestvuju u obavljanju kraljevskih dužnosti, da budu i deo ceremonije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz