Pretraži

PROCURELA MU PESMA: Gasttozz za IDJTV objasnio kakav skandal mu se desio

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Naime, on je svojim pratiocima otkrio da je spremio novu pesmu, međutim, da je ista procurela u javnost i da je u internim krugovima postala već hit. 

  • Kakav trip. Danas kažem da imam hit i dobijem snimak da mi je pesma već procurela brate. I da se sluša na repeat – rekao je Nenad na svom storiju.


Tragom ovih informacija smo kontaktirali Marinkovića, a on nam je otkrio o čemu se radi. 

  • Procurela je pesma zato što sam dobar drug i onda volim da pustim ljudima na Whatsapp. Kome god pustim pesmu iz fazona su ,,Molim te, ajde da slušam to". Onda ja budem dobar drug, oni to okrenu među sobom, onda na kraju saznam da se pesma vrti  u teretani dok je dna devojka trenira i radi noge. Kaže mi ortak da ju je pitao odakle je ta pesma i ona mu ladno odgovara ,,Ma mi to ovde slušamo već nedelju dana. Nemam pojma čija je pesma, ali pesma je ozbiljna pesmetina" – rekao je on, pa dodao. 

  • Startovao sam devojku i pitao je o čemu se tu radi, kaže ona da je top i da joj je objasnio lik o čemu se radi. Ostavila mi je vojs kako zna refren već napamet, koji uopšte nije težak ali keči. Uz tu pesmu će se veseliti samo najjače ribe na svetu. Mnogo mi je drago zbog toga. Posle toga sam kontaktirao i teretanu i pitao sam i javili su mi da pesma više neće biti puštena dok je ne izbaciš. ja sam joj teška srca rekao da stvarno nije u redu, jer zaista nije puštena – objasnio je on. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz