Pretraži

„PROBLEMATIČNA SI I NERVIRAŠ ME“: Nataša Bekvalac podelila duhovitu rođendansku čestitku koju je dobila od sestre Kristine (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Kristina je objavila crno-belu fotografiju, na kojoj je Nata sa ćerkom, i na njoj ispisala emotivnu poruku, u kojoj je otkrila svoje najiskrenije želje Nataši na duhovit način.



  • Srećan rođendan, sestro moja. Želim ti da zauvek ostaneš mlada duhom, jer ti godine ne idu u prilog. Želim ti da zauvek imamo o čemu da pričamo i smejemo se glupostima i budalaštinama koje doživljavamo zajedno. Želim ti da budeš zdrava i mršava, zauvek mršava. Želim ti da me ne zoveš danima telefonom jer ti je lepo i srećna si. Problematična si i nerviraš me, ali zaista ne znam kako je živeti bez tebe i to ni ne želim, mada je bilo lepo dok smo živele u dva različita grada. Želim ti mir i sreći ili nemir ako te to čini srećnom. Želim ti da imaš puno novca da bih ja mogla mahnito da ga trošim i uživam u šopingu i putovanjima. Super si sestra, mada ima boljih sigurno. Sve u svemu bogata sam što te imam takvu kakva si. Savršeno nesavršena. Mogla si ispasti i bolja, ali Bože moj, tako je kako je. Baš sam se raspisala i mogla bih ovako u nedogled jer i posle 35 godina imam uvek nešto da ti kažem. Volim te Nacura moja i srećna sam što si ti baš moja sestra. Namaste – napisala je Kristina na svom Insta storiju, a Nataša ga je ripostovala i zahvalila joj se.
Photo: Instagram/bekvalceva

Photo: Instagram/bekvalceva

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz