Pretraži

PRIZNAO UBISTVO U PESMI: Poznati reper osuđen na 55 godina zatvora (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/tayk47shawty

Američki reper Tej-Kej je osuđen je na 55 godina zatvora za ubistvo, a pesma koju je objavio kao begunac, a u kojoj priznaje krivično delo je bila deo dokaznog materijala tužilaštva.

——————– Sponsored ——————–


19-godišnji Tejmor Mekintajr je, sa još šest muškaraca, proglašen krivim za ubistvo Itala Vokera u januaru 2016. godine. Naime, oni su nameravali da opljačkaju Vokera i još jednog dilera, a tokom upada u kuću Vokera su upucali.



Devojka ubijenog dilera je svedočila da je Voker podigao ruke u vazduh kada je ubijen. Reperovi advokati su tvrdili da on nije ispalio smrtonosni hitac, a reper je rekao da je njegov posao tokom pljačke bio da pronađe drogu za krađu, ali je, uz razbojništvo, proglašen krivim i za ubistvo.

Karijera mladog repera je krenula izlaznom putanjom nakon što je njegov slučaj privukao mnogo pažnje u medijima. Nakon što je optužen za ubistvo sa samo 16 godina, Mekintajru je određen kućni pritvor, ali je u martu 2017. skinuo uređaj za praćenje sa noge i pobegao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Live From the Gates of Hell #FreeMe

A post shared by TAY-K (@tayk47shawty) on Aug 28, 2018 at 1:08pm PDT


– Je*eš to sr*nje sa hapšenjem… moraće da me uhvate – napisao je tad na Tviteru.

Nakon toga je snimio pesmu "The Race", u kojoj se hvalio svojim statusom begunca. Pesma je dosegnula 44. mesto na američkim top listama, a remiksovali su je i neki istaknuti reperi, uključujući imena kao što su 21 Sevidž, Tajga i Lil Jahti. Video je pregledan više od 174 miliona puta na YouTubeu. 

Tej-Kej je ponovno uhvaćen u junu 2017. godine, a optužen je za dva teška zločina počinjena dok je bio u bekstvu- za ubistvo 23-godišnjeg Marka Saldivara nakon svađe i pljačku i prebijanje 65-godišnjaka Ovnija Pepea.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz