Pretraži

PRIVEDEN DARKO LAZIĆ: Policija zaustavila pevačeva besna kola, evo zbog čega

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Pevač je zbog vožnje bez vozačke dozvole priveden na saslušanje kod nadležnog tužioca u prekršajni sud u Rumi, piše "Blic".

Kako pomenuti list saznaje, sve se odigralo posle ponoći.Podsetimo, Lazić je 28. marta, sa dva prijatelja, bio u automobilu u okolini Šapca, a za volanom je bio njegov prijatelj, kad su ih pripadnici policije zaustavili u večernjim časovima, te su im na licu mesta dali kazne, zbog kršenja mere policijskog časa.

Pevač je, međutim, tada negirao da se ovo dogodilo.

  • Prvo bih voleo da kažem da ja ne vozim. Na moju sreću uvek je tu moj prijatelj i vozač koji me, dok ja ne budemo imao ponovo dozvolu, vozi. Drugo, poštujem policijski čas i sve mere koje je donela naša Vlada. Jako mi je važno da u ovom teškom trenutku dam dobar primer ljudima koji me vole. Kod kuće sam sa porodicom u selu. Izlazimo samo po neophodne namirnice, peremo ruke, nosimo masku, aplaudiramo u 20h svi lekarima, zbog kojih treba da ostanemo kod kuće, ponosni na njih. Iskreno, dezinformacije poput ove me ne pogađaju, pošto je vreme kada kruže svakodnevno dezinformacije koje mogu ugroziti zdravlje ljudi, a ova neistina o meni makar nije opasna – rekao je Darko tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz