Pretraži

„PRITISAK JE POSTOJAO“: Žiriju se predstavila takmičarka čiji je brat POZNATO LICE IDJShow-a

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Sofija je pred žiri izašla sa pesmom sa pesmom Marije Mikić "Ljubav me inspiriše". Ona je Darka i Natašu oduševila svojim izgledom, ali i talentom.



Darku Dimitrovu je njeno prezime zazvučalo poznato, a Sofija je otkrila da je njen rođeni brat Stefan Shy, jedan od takmičara koji je obeležio prvu sezonu i osvojio treće mesto u takmičenju.

Stefan je moj brat. On je bio u prošloj sezoni, osvojio je treće mesto. Tako da, pritisak je postojao, ali nadam se da sam dobro izgurala – priznala je Sofija u svojoj izjavi za naše kamere.

S obzirom na to da je Stefan u prvoj sezoni bio u Reljinom timu, on je priznao da ne može da bude potpuno objektivan prema Sofiji.

Ja ne mogu tu da budem objektivan i da to nekako objektivno ocenjujem, tako da moraće njih dvoje. Stefan je moj ljubimac od prošle godine, morate vi.

Možda neki refren da nam otpevaš, stegnuto mi deluješ, kao da ne daješ maksimum – rekao je Darko. 
Sofija je potom oduševila žiri pesmom od Kali, pod nazivom "Crna magija".

Mislim da sam opravdala Stefanova očekivanja, mada uvek kad vežbam on ima neku primedbu, nešto mora da se doda, ravno je, ali mislim da je sve dobro na kraju ispalo – bio je njen krajnji utisak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz