Pretraži

„Prišla mi je i rekla da sam opaka ženska“ Poznata glumica otkrila da su joj reči slavne pevačice pomogle da donese odluku o razvodu

Showbiz
0
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Poznata glumica Natali Portman u februaru ove godine se razvela od svog supruga Bendžamina Milipda nakon 12 godina braka, a sada je otkrila da su joj reči koje joj je uputila pevačica Rijana pomogle da donose tu odluku.

Natali Portman danas je proslavljena glumica sa hiljadama fanova i mnogobrojnim ulogama i nagradama, među kojima je i nagrada Oskar za najbolju glavnu glumicu u filmu „Crni labud“. Ona je danas izgrađena i kao glumica i kao ličnost, međutim u njenom ljubavnom životu baš i ne cvetaju ruže.

Naime, ona se u februaru ove godine razvela zbog navodnog neverstva svog supruga Bendžamina Milipda. Njih dvoje su u braku bili dvanaest godina, a kao kruna tog odnosa došlo je dvoje dece. I premda je ona svoj privatni život uvek držala daleko od očiju javnosti, vest o njihovom razvodu kao bomba je odjeknula u februaru ove godine, a zvezda filma „Black Swan“ i sama priznaje da joj ceo proces rastave nije lako pao. Razlog navodno leži u Bendžaminovom neverstvu.

I premda joj sam razvod nije pao lako glumica je sada priznala da joj je slavna pevačica pomogla da donese tu odluku. Naime, ona je sada gostovala u „Večernjem programu Džimija Felona“, pa je po prvi put javno govorila o svom razvodu, a po svemu sudeći, ranama koje su još uvek sveže trebaće neko vreme da zacele.

 

@voguegermany #NataliePortman, #JulianneMoore and #CharlesMelton at the #maydecember screening in London. #voguegermany #natalieportmanedit #natalieportmanbeauty #maydecembermovie #natalieportmansupremacy #natalieportmanedits #charlesmeltonedit #juliannemooreedit #juliannemoorefan ♬ suara asli – 🎧‹𝟛 – mitq

Naime, ona se u ovom razgovoru osvrnula na jedan susret koji se u januaru ove godine dogodio između nje i ni manje ni više, nego Rijane.

Naime, iza kulisa Diorove revije u sklopu Nedelje mode u Parizu odigrao se susret koji je, prema rečima slavne glumice, za nju predstavljao „prekretnicu u veoma teškom periodu života“.

Simpatičan video upoznavanja dve holivudske ikone tada je obišao internet, a na njemu može da se čuje Rijana koja Portmanovoj poručuje da je baš ona „najopakija ženska u Holivudu“.

„Mislim da je svakoj ženi koja prolazi kroz razvod potrebno da joj priđe Rijana i kaže joj da je opaka ženska“, rekla je Natali, pa dodala:

„Upravo mi je to bilo potrebno, bio je to formativni trenutak u mom životu „, navela je ona.

 

@carasbrasil Imagine como é dormir depois de ser tietada por Rihanna? Foi o que Natalie Portman sentiu em Paris, quando encontrou com a cantora antes do desfile da Dior. Mas o vídeo fica ainda melhor quando a gente percebe que Natalie também tietou a cantora. Foi uma chuva de tietagem e nós só queríamos estar lá nesse momento também! Não é? #rihanna #natalieportman #CARAS ♬ som original – CARAS BRASIL

Inače, nije Rijana bila jedina koja je davala komplimente. Ni Natali njoj nije ostala dužna, pa je istakla:

„Onesvestiću se. Volim te i slušam tvoju muziku svakoga dana.. ti si takva kraljica. Mnogo ti hvala“, poručila je glumica Rijani.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz