Pretraži

„PRIRUČNIK O SVEMU ŠTO SMO PROŠLI“: Jelena Radanović otkrila da želi da napiše knjigu o autizmu

Showbiz
0
Foto: Printscreen Instagram/jeja.radanovic

Jelena je sada ćaskala sa fanovima na Instagramu, a tom prilikom osvrnula se na ovaj razvojni poremećaj, pa otkrila da planira da napiše knjigu.– Da li si razmišljala o otvaranju nekog udruženja ili centra vezanog za autizam? – glasilo je pitanje.

– Nisam, razmišljala sam o knjizi, odnosno o priručniku o svemu što smo radili… ali u budućnosti – napisala je Jelena.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Jelena govorila o ovoj temi.

Screenshot: Instagram/jeja.radanovic

Screenshot: Instagram/jeja.radanovic

 

Ona je nedavno istakla da je njen sin počeo da govori tek sa pet godina, ali ne tečno i razgovetno i da su najveći problem imali tokom njegove druge i treće godine.

  • Počeo je da govori sa pet godina i to uglavnom za svoje potrebe. Govor je štur, ali se smatra verbalnim autizmom. Do druge godine je sve radio, a onda se samo ugasio. Sa tri godine je bio ugašen. Bio je kao telo iz kog je neko isisao dušu. Radio je sve što ne treba da rade zdrava deca, a nije radio apsolutno ništa što bi trebalo da radi zdravo dete. Radili smo sve moguće detokse i protokole, razne alternativne tretmane, transplataciju matičnih ćelija… Uvek više stvari istovremeno. Od svega što smo radili očekivala sam pet posto samo, smatrajući da će ukupan rezultat da bude zadovoljavajući, ali čarobna pilula ne postoji – napisala je Jelena

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz