Pretraži

Pripreme za veliki dan: Jelena Karleuša fotkom ćerke oduševila sve, pa otkrila šta se dešava u njihovom porodičnom domu (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica Jelena Karleuša podelila je pripreme svoje mlađe ćerke za jedan poseban trenutak.

Muzička zvezda sa fudbalerom Duškom Tošićem ima dve ćerke, Atinu i Niku, koje su gotovo od samog rođenja u žiži medijskog interesovanja zbog popularnosti njihovih roditelja.

Jelenina starija ćerka Atina se drži podalje od društvenih mreža, te javnost nema često priliku da je vidi, dok je Nika prava internet senzacija već godinama. Naime, Jelena i Duško su neretko objavljivali njene urnebesne klipove, na kojima se još tada moglo zaključiti da Nika odrasta u devojčicu britkog jezika i jakog karaktera.

Sada, nekoliko godina kasnije, njihova mlađa mezimica uživa veliku popularnost na TikToku, a s obzirom na to završava osnovnu školu, ona je nedavno progovorila o maturi, te priznala da se dvoumi da li da ode na ovaj veliki događaj. Kako je rekla neke njene drugarice su odustale, pa ni ona sama nije bila sigurna da će ići.

Po svemu sudeći, Nika se predomislila, a Jelena je na svojim društvenim mrežama okačila fotografiju kojom je pokazala kako teku pripreme. Ona se naime zahvalila jednom kreatoru i okačila Nikinu sliku sa leđa na kojoj se može videti da će na ovaj veliki dan njena mezimica zablistati u dugoj, svetloplavoj haljini.

„Moj prijatelj Bojan napravio je najdivniju matursku haljinu za moju ćerku Niku“, napisala je pevačica.

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz