Pretraži

Princ Hari piše memoare o svom životu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Entertainment Tonight

Princ Hari je u intervjuu koji je bio u martu, gde je bio sa svojom suprugom Megan Markl, izjavio da više ne želi da ćuti, kako zbog sebe, tako ni zbog svoje porodice, prema kojoj ima obavezu, da je zaštiti. Samo nekoliko meseci nakon emisije, princ je objavio da piše knjigu o ,,iskustvima, avanturama, gubicima i životnim lekcijama koje su ga oblikovale"

Knjiga će biti objavljena krajem 2022. godine, od strane izdavačke kuće ,,Penguin Random House", a sav prihod od prodaje knjige, ićiće u dobrotvrne svrhe



Ono o čemu princ Hari piše u svojim memoarima jeste kako se borio sa pritiskom javnosti, njegovoj službi u Avganistanu, gde je bio pilot helikoptera ,,Apač", takođe i o tome kako se promenio njegov život otkad se oženio američkom glumicom Megan Markl i postao otac dvoje dece Archieja i Lilibet. 

“Ovo ne pišem iz ugla princa, već iz ugla čoveka koji sam postao”, napisao je Hari u izjavi za medije. “Tokom godina nosio sam mnogo šešira, i bukvalno i figurativno, i nadam se da ću kada vam ispričam svoju priču o padovima, greškama i naučenim lekcijama – pokazati da bez obzira na to odakle dolazimo, imamo mnogo više zajedničkog nego što mislimo. Duboko sam zahvalan na prilici da podelim ono što sam do sada naučio i uzbuđen sam što će ljudi o mom životu pročitati nešto što će zaista biti istinito.

U intervjuu sa Oprom Vinfri, on je otkrio da su on i njegova supruga odlučili da napuste kraljevsku porodicu onog trenutka kada je počeo da uviđa sličnost između njegove majke i nje. Njegova supruga je kao i majka trpela veliki pritisak medija, koji je počeo da utiče na njeno mentalno zdravlje. S obzirom na to da nije želeo da Megan doživi sudbinu njegove majke, on je odlučio da se povuče iz kraljevskog života, razočaran što njegova porodica nije stala u odbranu njegove supruge. 

U memoarima moćiće da se se pročitaju svi detalji koje su princ Hari i Megan govorili u emisiji

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz