Pretraži

PRIMER SVIM DEVOJKAMA: Rada oduševljena italijanskom članicom benda na Evroviziji (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Rada je objavila serijal Viktorijinih slika i istakla da je oduševljena njenom prirodnom lepotom i celokupnim izgledom. Manojlovićeva je nju uzela za primer jer nije imala plastične operacije i na taj način poručila da je bitno da sebe prihvatimo onakvim kakvi smo.

  • Ovo je Victoria, članica grupe Maneskin, pobednika Evrovizije. Veoma sam srećna što je ovakva devojka trenutno najpopularnija u Evropi. Nadam se i volela bih da mlade devojke uvide koliko je lepo kada je neko jedinstven, kada nema copy/paste urađene usne, obrve, jagodice, obraze, vilice, silikonske grudi i šta sve ne… – počela je ona i nastavila:


  • Samopouzdanje, pogled, osmeh takođe mogu biti veoma seksi, što nam ova devojka i dokazuje. Naravno, nisam strogi protivnik estetske hirurgije i ulepšavanja, ali da to bude baš kao što sama reč kaže, "ulepšati", "popraviti", nešto što vas baš čini nesrećnima i što ne možete da podnesete na svom licu ili telu, ali shvatate i sami da ovde pričam o krajnostima, trčanju pod nož jer su "velike usne u trendu, velike grudi u trendu, velike jagodice u trendu" i tako dalje… 

Pogledajte samo ovu devojku koliko je sigurna u sebe, jednostavno zrači seksepilom, i sigurna sam da se i momcima sviđa baš ovakva kakva jeste i da ništa ne biste menjali na njoj. 

Pokušajte da zavolite sebe i svoje telo, neka vam ova devojka malo bude uzor, a za "popravke" samo ako baš želite i morate, nikako zato što "svi to rade i zato što je trend". 

  • Ovo sam napisala samo zato što sam svesna koliko vas (obraćam se mladim devojkama pre svega) bombarduju sa svih strana i bukvalno terorišu raznim trendovima i "standardima" lepote, čuvajte se, svako od nas ima nešto svoje i nešto posebno, ne dajte da vam neko to uzme – završila je Manojlovićeva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz