Pretraži

,,PRIHVATIO SAM IZVINJENJE TARE SIMOV“: Mateja progovorio o bivšoj devojci (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Mateja je za naše kamere otvoreno govorio o učešću u rijalitiju za koje ne krije da mu je dosta promenilo život. S obzirom na to da je njegovo učešće obeležila veza sa Tarom Simov zanimalo nas je i da li bi sada nešto promenio kada bi bio u mogućnosti.

Pa bih. Neću da se vodim onim sve je to trebalo tako da bude, da vratim vreme promenio bih neke stvari, ne bi se desilo sigurno kako bi bilo. Ne bih da ulazim baš u srž šta i kako, da dajem potporu za neke nove priče, otvaram neke teme, ne bi sve bilo tako kao što je bilo, to je to – istakao je on.

Tara Simov nedavno se javno izvinila Mateji zbog uvreda koje je javno iznosila, pa nas je zanimalo i kakav je njegov stav povodom ove teme, ali i da li prihvata njeno izvinjenje.

Okej, prihvatio sam. Kao što me nije zanimalo kada su mi bile upućivane te reči, prozivke, pretnje i tako dalje, isto me ne zanima ni izvinjenje. Super, teramo dalje, svi na svoju stranu i to je to – iskren je bio Mateja.

Ne krije da je nakon rijalitija stekao veliku popularnost i da svakodnevno dobija veliki broj poruka od devojaka, što prihvata sa oduševljenjem.

– Do skoro sam bio u jednom emotivnom odnosu, koji sam nedavno završio. Otvoren sam, slobodan sam, zezam se, upoznajem se – dodao je on.

Šta nam je otkrio o njegovoj muzičkoj karijeri, ali i kako se snašao u izazovu koji smo mu pripremili, imate prilike da ispratite u novom izdanju emisije IDJHOT.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz