Pretraži

Pričalo se da je umrla i da ju je zamenila dvojnica, a onda ju je teška bolest prikovala za krevet: Poznata pevačica sada dala odgovor na sva nagađanja

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/avrillavigne

Poznata pevačica koja je veliku popularnost stekla dvehiljaditih, suočila se sa teorijama zavere da je umrla i da ju je zamenila dvojnica, pa dve godine zbog bolesti bila prikovana za krevet, a sada se vraća sa novim albumom i daje odgovor na sva nagađanja.

Avril Lavinj je kanadska pevačica, tekstopisac i glumica koja je već sa 16 godina potpisala ugovor za dva albuma, i to ugovor vredan više od 2 miliona dolara. Tokom dvehiljaditih je uživala veliku popularnost, a zahvaljujući prepoznatljivom stilu kom je bila verna, pevačica je dobila titulu „pop-pank kraljice“.

Premda je njena muzika imala veliki broj obožavalaca, ipak teorija zavere koja se razvila, a vezana je za navodnu smrt poznate pevačice dodatno je privukla pažnju na nju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne)

Naime, teorija zevere vezana za poznatu pevačicu govori o tome kako je ona umrla 2003. godine, ubrzo nakon objavljivanja njenog debitantskog albuma „Let Go“ i da ju je zamenila dvojnica po imenu Melina Vandela. Kako su navodili, nju je Avril naučila da peva, a s obzirom na to da su mnogo vremena provodile zajedno, glumica je brzo postala stručnjak i dugi niz godina je uspešno imitira.

Dokazi koji navodno potvrđuju ovu teoriju uključuju promene u njenom izgledu između 2003. i danas, kao i poruke i fotografije na kojima ima „Melisa“ na ruci.

Teorije se pojavljuju 2011. godine, a govore o tome da je pevačica zbog pritiska slave i u kombinaciji sa smrću njenog dede, upala u duboku depresiju zbog koje je izvršila samoubistvo.

Premda je više puta demantovala ove glasine, ona se u novoj epizodi podkasta “Call Her Daddy”, ponovo osvrnula na ove priče, pa istakla kako joj je neverovatno da neko misli da je odavno mrtva.

„Mislim da je meni to jednostavno smešno. Kao, na jednom kraju, svi kažu ‘Izgledaš potpuno isto, nisi ostarila ni dan’. Ali onda drugi ljudi misle da postoji teorija zavere da ja nisam ja? Iskreno, nije tako loše. Moglo je biti i gore, zar ne!?“

Screenshot: Youtube/Avril Lavigne

Pevačica se čak nasmejala tokom ove izjave, očigledno navikla na ovakve komentare.

„Osećam se kao da sam dobila dobar komentar. Ne osećam ništa negativno. Nije ništa jezivo, ali jeste glupo“, istakla je ona.

„Mislim da su to uradili i sa drugim umetnicima“, rekla je Lavinj.

Podsetimo se, osim teorije o njenoj navodnoj smrti 2014. godine pevačicu je zadesila još jedna „nezgoda“, a to je bolest koja ju je na dve godine prikovala za krevet. Naime, 2014. godine pevačica je počela da oseća iscrpljenost i premor, nakon čega je utvrdila da boluje od lamajske bolesti, koju prenose krpelji.

Uprkos svemu pevačica je nastavila dalje, a ovog leta izlazi njen novi album sa čak 20 pesama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz