Pretraži

Prevario ju je više puta, prošla kroz pakao zbog njega, a sada je naziva „najboljom prijateljicom“: Bivši partner Kloi Kardašijan izazvao bes na mrežama

Showbiz
0
Foto: CMaidana / RAAK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznati košarkaš Tristan Tompson je izazvao brojne komentara kada je bivšoj partnerki Kloi Kardašijan uputio rođendansku čestitku u kojoj joj je poručio da mu je najbolja prijateljica.

Premda nije neobično da sestre iz porodice Kardašijan-Džener imaju turbulentne ljubavne odnose koji neretko šokiraju javnost, ipak veza Kloi Kardašijan i njenog bivšeg muža Tristana Tompsona ne prestaje da iznenađuje.

Naime, ovaj par se tokom godina više puta razilazio, a razlog njihove turbulentne veze je bio upravo Tristan koji je nekoliko puta prevario poznatu rijaliti zvezdu. Snimci prve prevare su potresli Kloi i javnost samo nekoliko dana pred njen porođaj sa njihovom prvom ćerkom Tru.

Nakon toga oni su imali nekoliko razdvajanja i ponovnih pomirenja, a do krajnjeg raskida je došlo kada je fitnes instruktorka ostala trudna sa Tristanom dok je on sa Kloi čekao njihovo drugo dete, sina Tejtum.

Premda bi mnogi očekivali da nakon ovoga prestane bilo kakav odnos između njih dvoje, oni su i dalje nastavili da zajedno odgajaju njihovo dvoje dece, a Kloi je Tristanu bila najveća podrška nakon što mu je majka preminula, a par je neko vreme i živeo zajedno nakon što je košarkašova kuća pretrpela štetu od poplava.

U prilog tome da je njihov odnos bolji nego ikada svedoče i najnovije objave poznatog košarkaša povodom rođendana rijaliti zvezde.

Naime, pre nekoliko dana Kloi je proslavila svoj 40. rođendan a među mnogobrojnim čestitkama istakla se ona koju joj je uputio bivši suprug.

Naime, on je objavio njihovu fotografiju sa decom, a u opisu je napisao:

“Srećan rođendan. Ti si moja najbolja prijateljica”, istakao je on, pa objavio i njenu sliku sa ćerkom ispod koje je napisao:

Foto:Prinstcreen/Instagram:realtristan13

“Ti si najbolja mama.”

Foto:Prinstcreen/Instagram:realtristan13

Ova čestitka naišla je na oprečne komentare fanova i dok jedni misle da je ovo lep gest, drugi ne kriju svoju ogorčenost povodom licemerne čestitke poznatog sportiste nakon što je više puta prevario svoju „najbolju prijateljicu“.

Podsetimo se, jednom prilikom je i sama Kloi šokirala javnost, kada je nakon svih prevara prokomentarisala da se nikada ne zna šta nose godine.

„Ne znam šta će mi narednih pet ili deset godina doneti. Ako je on moja osoba, onda je suđen da bude moja osoba, ali u ovom trenutku neću da otežavam moj život više nego što je potrebno, tako da ću imati što je bolje mogući roditeljski odnos sa njim“, rekla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz