Pretraži

„Prevare su postale nepodnošljive“: Trudna Kardi Bi otkrila do sada nepoznate detalje braka sa Offsetom, pa priznala šta je dovelo do kraha

Showbiz
0
Credit: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Američka reperka Kardi Bi iznenadila je svoje fanove i otkrila da je trudna i da očekuje svoje treće dete, nakon što je potvrdila da se razvodi od repera Offseta.

Ova 31-godišnja zvezda podelila je vest na Instagramu u četvrtak, ponosno pokazavši svoj trudnički stomak i izrazivši zahvalnost za novu fazu koja je očekuje u narednom periodu života.

Najava dolazi samo dan nakon što je Kardi Bi podnela zahtev za razvod od svog muža Offseta, koji je bio jedan od članova popularne trep grupe Migosi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Kako je ova reperka sama izjavila, ona je promenila u potpunosti svoj stil života zbog njega i dece, dok je on odlučio da ostane isti.

Kardi ga je u nekoliko navrata uhvatila u prevari, a tačku na svoju agoniju odlučila je da stavi kada je ostala treći put trudna sa njim, te je želela da nastavi dalje sa svojim životom bez njega.

„Zaista sam želela da sačuvam brak sa Offsetom, ali smo stigli do tačke u kojoj nisam mogla da zanemarim njegove postupke. Bili smo u braku sedam godina i svakog meseca sam ga uhvatila u prevari. Prihvatila sam svu njegovu decu kao svoju i uvela ih u svoju porodicu, ali prevare su postale nepodnošljive. Razumem da je on zvezda i da devojke uvek žele da budu oko njega, ali i ja sam zvezda. Odlučila sam da se primirim i budem dobra žena i majka njegovoj deci. On je počeo da se ponaša kao da nisam važna i stalno sam se nalazila u situaciji da molim za pažnju, čak i dok sam bila trudna. Govorila sam mu da imam nešto važno, a on me nije shvatao ozbiljno. Jedino vreme kada me je shvatao ozbiljno bilo je kada sam morala da izađem na Instagram uživo i plačem, jer nije želeo da mu reputacija bude uništena. Sve što sam ikada želela bilo je ljubav i pažnja od svog muškarca, ali očigledno je bio previše zauzet da gleda nešto drugo“, izjavila je Kardi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Kako je reperka istakla, njega nije bilo briga za nju, a jedini trenutak kada bi se zabrinuo za Kardi jeste tada kada bi ona na svom Instagram lajvu ispričala šta se dešava u njihovom odnosu, što je on sprečavao da ona radi, jer mu uništava reputaciju.

Kardi B je bogatija od Offseta i to je činjenica. Prihvatila je njegovo troje dece iz prethodnih veza kao svoju i brinula se o njima.

Usporila je svoju muzičku karijeru da bi bila žena, naučila je da kuva, a na kraju, Ofset je svakog meseca uhvaćen u prevari.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz