Pretraži

PRETILA MU JE RAZVODOM: Evo zbog kojih problema Tanja Savić želi da napusti svog supruga i kako je došlo do sukoba

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

Tanja je navodno prijavila policiji da je Dušan na silu uzeo njihove sinove i odveo ih kod svojih roditelja, posle čega je poricala takve navode.

Pevačica i njen suprug su dugo u lošim odnosima, a razlog njihovog sukoba bila je Tanjina pretnja razvodom.

Savićeva već duže vreme planira da napusti supruga jer se vratio starim porocima, piše "Alo!"  • Dušan je danima nervozan zbog mera zabrane kretanja, a svoje probleme utapa u alkoholu. Tanja je pokušavala na sve načine da ga urazumi i da popriča s njim, ali to joj nije pošlo za rukom jer se njen suprug danima opijao i pravio probleme Tanji i deci – rekao je izvor za pomenuti list. 

Tanja je odlučila da se odseli i napusti ga, pa da pokrene postupak za razvod.

  • Planirala je da sve uradi diskretno, ali je Dušan vrlo brzo saznao da supruga hoće da ga ostavi. Zbog toga je totalno poludeo i poručio joj da to ne sme da uradi jer, u suprotnom, neće odgovarati za sopstvene postupke. Tanja se uplašila za svoj život i život svoje dece, te ga je prijavila policiji za maltretiranje – dodao je izvor.

Podsetimo, Tanja i Dušan su se venčali 2011. godine u Australiji, 3 meseca nakon što se pevačica porodila. U braku su dobili dva sina, Đorđa i Maksima.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz