Pretraži

PREŠLI DALEK PUT DA POKAŽU TALENAT: IDJShow okupio takmičare iz cele Evrope, evo kome se to posebno „isplatilo“

News
0
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Najpopularniji talent show koji je fokusiran na digitalne medije, IDJShow, obara sve rekorde gledanosti, a u prvoj epizodi koja je emitovana, prikazana je prva od ukupno tri audicije.



Tokom prve audicije više od 60 mladih ljudi imalo je prilike da pokaže svoj talenat pred tročlanim sastavom IDJCoach-eva i uzbuđenom publikom. Pojedini takmičari su isključivo zbog šoua odlučili da pređu dalek put i okušaju svoju sreću u ovom formatu muzičkog takmičenja.

Evo koji su to kandidati:

1. Danilo Antonović – Crna Gora

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Reč je o mladom kandidatu koji je došao iz Budve, a koji se publici i IDJCoach-evima predstavio Reljinom pesmom "Ljubi brat".

Privatno Danilo sluša rep, ima i nekoliko spremnih numera koje bi voleo da uskoro objavi, a priznao je i da vidi sebe u narednom krugu takmičenja.

Njegova izvedba dopala se žiriju, koji su ga pohvalili, ali Relja je imao manje zamerke:

– Bilo je kul, zabavno, nije wow, malo bi trebalo da budeš opušteniji, ima malo više teretane nego što bi trebalo – poručio mu je Popović.

2. Filip Angov – Severna Makedonija

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Filip, koji je došao iz Severne Makedonije, pred žiri je izašao na samom početku takmičenja, a za ovu priliku izabrao je Reljinu pesmu "Princeza na belom".

Iako nije bio zadovoljan svojom izvedbom, Relja Popović ga je pohvalio i naveo da je vokalno dobar.

– Bilo je kul, ovo je više neka pop verzija moje pesme, doneo si to na neki svoj način. Ovo je rep stvar, po temi i svemu, ti si vokalno korektan, ali verujem da bi ti neka druga pesma bolje legla – rekao je IDJCoach, sa čims e složio i Filip.

3. Denis Antunes – Švajcarska

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

 

Jedan od najupečatljivijih takmičara u prvoj audiciji IDJShow-a je svakako kandidat koji je došao iz Švajcarske, dok njegovo poreklo vodi iz Španije i Portugalije.

Reč je o dvadesetčetvorogodišnjem kandidatu Denisu Antunesu, koji je za IDJShow čuo od prijatelja, koji su ga savetovali da se prijavi.

On se predstavio pesmom na srpskom jeziku, međutim, žiri nije bio impresioniran:

– Ja nisam impresionirana, iako je pesma u sek*i vajbu, imaš priliku da budeš u tom mudu, ali ti nisam poverovala – oštra je bila Nataša, a sa njom se složio i Darko:

– Nije loša pesma, ali je sve ravno, možda je do pesme, ako prođeš poradi na tome – kratko je poručio on.

4. Nađa Mujezinović – Bosna i Hercegovina

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Nađa zbog IDJShow-a došla iz Sarajeva i definitivno je ostala upamćena po dobroj energiji. Učesnica se predstavila numerom Edite Aradinović, a sve vreme je plesala i koketirala sa publikom. 

Upravo to je Nataši zapalo za oko, koja je priznala da ju je izvedba mlade kandidatkinje oborila sa nogu:

– Imaš super energiju, prenela si je na publiku, u haosu smo svi, lepo si se kretala, scenična si. Pevanje će morati da se doteruje, ali imaš sve elemente da doguraš do samog vrha – navela je Bekvalčeva.

5. Din Omerhodžić – Nemačka

Foto: IDJTV

Foto: IDJTV

 

Kandidat koji je dobio možda i najviše pozitivnih komentara došao je čak iz Nemačke, iz Frankfurta, kako bi pokazao svoj talenat pred IDJCoach-evima. Da mu se put isplatio govori i to što je od Darka Dimitrova dobio veto, što bi značilo da, ukoliko se Din nađe u top 12, pripašće Darkovom timu. 

Inače, Din je student medicine koji je spreman da zbog muzičke karijere sve stavi na kocku, a na audiciji za IDJShow-u izveo je mash up tri pesme.

Ono što je zanimljivo je i da je ovaj kandidat u vezi sa Mahrinom, prošlogodišnjom učesnicom IDJShow-a, koja je u ovom takmičenju zauzela drugo mesto i sada gradi ozbiljnu muzičku karijeru.

6. Natalija Stanković – Italija

Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv

Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv

 

Devojka koja je došla pokaže svoj talenat je i Natalija Stanković iz Italije, a to je uradila tako što je izabrala Editinu pesmu za predstavljanje pred žirijem.

Iako je prešla dalek put, čini se da njen nastup nije prošao najsjajnije, s obzirom na to da joj je Darko Dimitrov poručio da mora još da radi na sebi. Ipak, priznao je da ima lepu boju glasa, ali da se čuje da je imala tremu.

7. Tamara Smiljanovska – Severna Makedonija

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Jedna od najupečatljivijih takmičarki dolazi iz Severne Makedonije, a ono što su svi primetili je njena autentična pojava i izgled.

Za izvedbu numere Tamara je dobila sve pohvale, što ne treba da čudi, s obzirom na to da je pokazala izuzetne glasovne mogućnosti, što je i sam žiri rekao.

8. Toni Džalo – Hrvatska

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Osamnestogodišnji takmičar iz Splita predstavio se pesmom "Princeza na belom", koju originalno izvodi jedan od članova žirija – Relja Popović.

Njegova izvedba ove numere podelila je žiri, te je tako Relja smatrao da je kanidatu potrebno više energijem, do je Nataša pak, pohvalila mladog kandidata.

– Ali on ima nešto… Nisi se predstavio u najboljem svetlu, ali nešto imaš, neku harizmu, milinu. Ne znam gde da te smestim, dopada mi se nešto kod tebe – rekla je ona.

9. Aleksandra Skrbić – Bosna i Hercegovina

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Publika je na prvoj audiciji za IDJShow imala prilike da čuje i autorsku pesmu učesnice Aleksandre Skrbić iz Banja Luke, koja je zaintrigirala sve svojim predstavljanjem. Kako je istakla, svoju pesmu posvetila je pevačici Bebi Dol, što se žiriju veoma dopalo.

Aleksandra nije bila skeptična po pitanju autorke pesme, već je odlučno rekla da smatra da je dobra, ali da to ujedno predstavlja i neku vrstu odgovornosti.

– Na taj način učesnik ne predstavlja samo sebe, već i svoj rad – navela je ona.

Svakako, ona je dobila pozitivne reakcije od IDJCoach-eva, dok je publika sve vreme igrala uz njene stihove.

10. Alen Kozić – Hrvatska

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

 

Alen je neko ko je definitivno svojom numerom podigao sve na noge! Njegova zavidna energija i zanimljiva autorska numera zaraznog teksta osvojila je publiku, ali i žiri, koji je imao samo reči hvale.

On je priznao da je iz Pule došao da pokaže šta jedna zvezda na Balkanu treba da ima, a komplimente je najpre dobio od Relje, čemu se ubrzo pridružio i Darko. Ipak, Nataša Bekvalac imala je manju zamerku koja se ticala njegovog eksplicitnog teksta, ali se učesnik dobro snašao, te je još jednom izveo refren pesme, bez stihova kojis adrže psovke.

Podsećamo, svake nedelje od 21 čas na Youtube kanalu IDJVideos.TV, ako i od 22:30 na Nova TV pratite najveću regionalnu trku talenata – IDJShow. Prve tri epizode posvećene su audicijama, nakon čega će žiri, zajedno sa publikom odlučivati o sudbini najboljih kandidata.

Celu prvu epizodu pogledajte ispod:

https://youtube.com/watch?v=tWdhKYhr9DY%3Fsi%3DdTsw_jyA7SXMPgTJ

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News