Pretraži

„PREŠAO SAM GRANICU“: Adam Levin se oglasio povodom navoda da je prevario suprugu

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Maroon 5

Samner je svoje iskustvo sa popularnim frontmenom benda opisala u opširom videu na Tiktok-u i tom prilikom otkrila da je imala aferu sa njim pre godinu dana.

Na ovaj korak se odlučila, tvrdi model, jer je njena drugarica, koja je imala informacije i dokaze o navodnoj aferi, pretila da će sve to prodati tabloidima.

Naravno, oštre osude su odmah počele da izbijaju u komentarima, a mnogi su se nadovezali na činjenicu da je pevačeva supruga Behati Viktorijas Sikret model, ujedno i prelepa majka koja nije zaslužila da joj se ovo dešava.

Povodom takvih navoda oglasio se i sam pevač na Instagramu, tvrdeći da je ugrozio svoj brak zbog kontakta sa drugim ženama, ali da ljubavnu aferu nije imao.

@sumnerstroh

Replying to @alanasanders89 addressing a few things I wish I had said in the first video
♬ original sound – Sumner Stroh

Puno toga se trenutno priča o meni i hteo bih da razjasnim šta se dogodilo. Nisam dobro procenio situaciju koketirajući s bilo kim ko nije moja supruga. Nisam imao aferu, ali sam prešao granicu tokom teškog perioda u mom životu – napisao je i nastavio:

– U određenim slučajevima to je postalo neprikladno. Rešio sam to i preduzeo proaktivne mere da to ispravim sa svojom porodicom. Moja žena i moja porodica su sve do čega mi je stalo na ovom svetu. Biti dovoljno naivan i glup da rizikujem jedinu stvar koja mi je zaista važna, bila je najveća greška koju sam mogao da napravim. Nikada je više neću ponoviti. Preuzimam punu odgovornost. Proći ćemo kroz to. I proći ćemo kroz to zajedno – zaključio je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz