Pretraži

Prepiska Tanje Savić i Voyagea istopila srca fanova (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, Mihajlo je napravio retrospektivu nedavnog održanog nastupa na Music Week-u, te je podelio na Instagramu nekoliko fotografija sa istog  i javno uputio snažne reči i otkrio kako se oseća.



– Grad u kojem sam se prvi put zaljubio, grad u kojem mi je prvi put srce bilo slomljeno, grad u kojem sam se prvi put smejao i grad u kojem sam se prvi put plašio! Moj Beograd! Nezahvalno je reci bilo šta tipa broj jedan. Nisam broj 1, vi ste broj 1! Hvala vam za sve, hvala Bogu što mi je pomogao da čujem ono što ranije nisam, da vidim ono što nisam mogao, i da pobedim kad sam mislio da je kraj. Hvala mama što si uvek bila uz mene, od blata do zlata, nadam se da si ponosna na svog sina! i hvala vama što ste najbolja publika i ljudi. Na kraju dana pravda pobedi uvek – poručio je Voyage na svom Instagram nalogu, a njegove reči nisu ostavile ravnodušnu Tanju Savić.

  • Ma ti si najkulturniji momak koji hoda zemljom. Svaka čast tvojim roditeljima na vaspitanju. A ovo je pokazatelj da zli jezici mogu samo da govore. Uživam da te gledam srećnog i veoma se radujem svakom tvom uspehu! Živ nam bio Mihajlo – napisala mu je Savićeva u komentarima, a on joj se zahvalio od srca. 

  • Hvala ti do neba – poručio joj je on uz emotikone srca. 

Fanovi su takođe bili jako dirnuti ovom prepiskom, te su se njihove reči ubrzo našle na njihovim fan stranicama,  a pevačici su uputili da je divna i da je mnogo vole.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

 

Screenshot: Instagram/ tanja_savic_private

Screenshot: Instagram/ tanja_savic_private

 

Screenshot: Instagram/ tanja_savic_private

Screenshot: Instagram/ tanja_savic_private

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz