Pretraži

PRELEPO: Žena je platila račun celoj prodavnici, svi su se šokirali kada su shvatili ko je ona (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/siamusicchile

Žena plave kose vezane u punđu ušla je u jedan supermarket dan pre Dana zahvalnosti, predstavila se kao Sisi i rekla da je upravo dobila na lutriji. Zatim je redom počela da plaća račune za namirnice svim prisutnima.

——————– Sponsored ——————–

Nikome nije bilo jasno šta se događa sve dok jedna devojka nije prišla i zamolila je da se fotografišu.

Tada su ljud shvatili da je to zapravo pevačica Sia, a razlog zbog koga je niko nije prepoznao jeste to što na sceni uvek nosi velike perike koje joj prekrivaju lice.

Ovo je prvi put da se Sia pojavila u javnosti od oktobra, kada je otkrila da boluje od retke neurološke bolesti, Ehlers-Dansolovog sindroma. Reč je o naslednoj bolesti koju karakteriše preterana pokretljivost zglobova, rastegljivost kože i krhkost svih tkiva usled poremećaja kolagena.

– Patim od hroničnih bolova zbog neurološke bolesti, Ehlers-Dansolovog sindroma. Samo sam htela da poručim svima koji pate od fizičkog ili emotivnog bola da ih volim. Nastavite da se borite. Život je je*eno težak. Bol će vas demoralizovati, ali niste sami – napisala je tada. 

Sia je nastupajući u "Carpool Karaoke" 2016. godine Džejmsu Kordenu otkrila da je odlučila da skriva svoje lice jer često muziku zaseni izgled izvođača, što je ona želela da izbegne. Odluku da se tako skriva od javnosti donela je 2014. godine kad je postala planetarno poznata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Sia "Sisi" con clientes de #Walmart, en #PalmSprings, #California, #EstadosUnidos. 🎀

A post shared by Sia Music Chile 🇨🇱 (@siamusicchile) on Nov 30, 2019 at 6:51am PST

 

Tagovi

SIA

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz