Pretraži

„PRELEPO JE KAD NEKO VERUJE U TEBE“: Amna progovorila o poznatoj zvezdi sa kojom snima duet (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Kao što je poznato, pobednik u IDJShow-u dobija IDJCoin – glavnu nagradu koja je na dan proglašenja najboljeg učesnika dostigla vrednost od 105.000 evra.



Ovu viruelnu valutu Amna može da iskoristi kroz nove pesme, spotove i prisustvo u medijima, a već prilikom pobede otkriveno je da je u planu snimanje dueta sa jednom poznatom balkanskom zvezdom.

U našem specijalu, pobednica šoua je prvi put progovorila o tome.

Naime, iako nije direktno želela da otkriva o kome se radi, ona je kroz par rečenica zaintrigirla publiku i navela ih na razmišljanje:

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Za nekoliko dana krećem u Atinu da snimam spot i duet. U pitanju je baš velika zvezda i žensko je. Opasna ženska, imamo sličnu energiju i hemija među nama se poklopila. Mnogo mi je drago da je pristala da sarađujemo, ja ne bih imala smelosti da pitam tako nešto. Dobro je što je ta ideja došla van mojih usta i evo, ta predivna žena će me uskoro sačekati na aerodomu – rekla je ona i dodala:

Da se razumemo, ja njoj nisam potrebna, ali prelepo je kad znaš da neko hoće da te podrži i veruje u tebe – poručila je Amna i dodala da jedva čeka da publika čuje tu pesmu.

O tome da li ona očekivala pobedu, kako je reagovala i kako su reagovali ljudi u njenoj okolini, otkrila nam je i kako je izgledao sam proces njenog takmičenja, ali i šta misli o ostalim kandidatima saznajte u IDJHOT specijalu:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz