Pretraži

Prekršila sopstveno pravilo: Điđi Hadid raznežila sve fotografijama iz privatne arhive (FOTO)

Showbiz
0
điđi hadid
Foto: Youtube printscreen/TODAY

Supermodel Điđi Hadid podelila je privatne porodične fotografije iz života i oduševila fanove!

Od 2015. do 2021. godine Điđi Hadid i poznati pevač Zejn Malik bili su u turbulentnoj vezi sa puno pauzi i prekida. Međutim svoju ljubav su krunisali 2020. godine kada je na svet došla njihova ćerka Kai, ipak ni ona nije uspela da pomiri njihove razmirice, te je par konačnu tačku na svoj odnos stavio 2021. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Malena Kai proslavila je svoj treći rođendan u septembru prošle godine, ali o samoj devojčici se malo zna. Hadidova i Malik su doneli zajedničku odluku da ćerku drže podalje od očiju javnosti i medija, te na njihovim društvenim mrežama gotovo da ne postoji ni trag da su roditelji, a prilikom pojavljivanja u javnosti njeno lice je gotovo uvek pokriveno.

Jedina koja ne poštuje ovu njihovu odluku u potpunosti jeste Điđina majka, Jolanda Hadid, koja je sa unukom uslikana nekoliko puta u svakodnevnim obavezama, prilikom čega se nije potrudila da je zaštiti od paparaca.

Điđi je u poslednjih nekoliko meseci neočekivano smanjila svoju aktivnost na Instagramu, te je juče po prvi put od novembra podelila fotografije iz privatne arhive.

„Život u poslednje vreme“, napisala je manekenka, a ono što je mnoge iznenadilo jeste što se na nekoliko fotografija našla upravo njena ćerkica Kai. Međutim, Điđi je i ovog puta vešto sakrila njen lik, ali je otkrila kako su njih dve provele praznike.

Među fotografijama sa njenog posla i iz izlazaka provukle su se i one sa mezimicom, te smo imali priliku da vidimo kako njih dve uživaju u prikolici, na plaži, ali i na snegu, kao i umetničke projekte kojima se malena Kai posvetila.

Manekenkina objava je oduševila i raznežila njene pratioce, pa je za samo 14 sati skupila preko 1,6 miliona lajkova, a najviše pažnje je privukla upravo Kai.

„Porasla je toliko brzo“, „Kai je toliko slatka“, „Divno je videti te u ulozi majke“, samo su neki od komentara ispod njene viralne objave.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz