Pretraži

Prekid prijateljstva: Ešli Tizdejl progovorila o odnosu sa Vanesom Hadžins, fanovi misle da je za sve kriv OVAJ holivudski glumac

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/ashleytisdale, vanessahudgens

Odnos nekadašnjih najboljih drugarica i koleginica Ešli Tizdejl i Vanese Hadžins već neko vreme je predmet interesovanja javnosti.

Ešli i Vanesa su se proslavile glavnim ulogama u popularnom filmu „High School Musical“, i dok su u ovom ostvarenju glumile ljute suparnice, njih dve su van kamera razvile pravo i iskreno prijateljstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

Na vrhuncu njihove popularnosti, ove dve glumice su važile za „it“ devojke Holivuda i zajedno su se pojavljivale na svim velikim događajima, a često su mogle biti viđene zajedno i po restoranima, kafićima i u šetnjama. Ešli i Vanesa su postale toliko bliske da je Hadžinsova čak bila jedna od deveruša na večanju Tizdejlove pre nepunih 10 godina.

Međutim, nakon Vanesinog venčanja u decembru prošle godine, glasine o njihovom narušenom odnosu su počele da kolaju Holivudom. Fanovi su primetili da Ešli nije bila jedna od deveruša i da se na venčanju nije našla čak ni kao gost.

Sada je Tidejlova gostovala u emisiji kod Endija Koena koji joj je postavio pitanje koje je zanimalo sve.

„Ovo pitanje smo najviše dobijali. U suštini, ljude zanima šta se dešava sa tobom i Vanesom. Da li se vas dve družite“, pitao ju je Endi.

„Nisam je videla dugo. Ja mislim da ona, očigledno, radi. Ja radim. Ja imam i ćerku. Ona ima posao i puno radno vreme“, bio je nejasan odgovor Ešli Tizdejl, koja ovim nije ni porekla, ali ni potvrdila glasine da je došlo do svađe.

Ešlina ćerka, Jupiter, ima skoro tri godine, i Vanesa je do sada sa njom provodila dosta vremena, toliko da je malenoj devojčici bila predstavljena kao „Tetka Nesa“.

Njih dve su poslednji put viđene zajedno na proslavi devojačke večeri zajedničke prijateljice i koleginice Sare Hajlend. Ešli je na svoj Instagram profil okačila fotografiju na kojoj se našla i Vanesa, te se tada činilo da je između dve drugarice sve u najboljem redu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

Mnogi fanovi spekulišu da je na njihov odnos bitno uticao i glumac Ostin Batler. Vanesa i Ostin su bili u vezi gotovo 10 godina, a spojila ih je upravo Ešli koja se sa Batlerom upoznala na snimanju zajedničkog filma. Oni su postali bliski prijatelji, a potom je usledila veza sa Vanesom koju je Ešli u potpunosti podržala.

Par se 2020. godine rastao, ali ne u dobrim odnosima, te mnogi sumnjaju da je upravo Ešlin pokušaj da ostane u dobrim odnosima sa obe strane izazvao raskol u prijateljstvu sa Vanesom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz