Pretraži

,,PREDSTAVLJAJU SE DA SU PEVAČICE“: Katarina Grujić o pojedinim koleginicama

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Naime, Kaća je osula paljbu po devojkama koje se bave najstarijim zanatom, a muvaju se po estradi kao neke pevačice, pa priznala da je užasava "titula" žena fudbalera.

 Svuda postoje predrasude, pa i kod pevačica. Pogotovo u ovom mom zanimanju postoje osobe koje nisu pevačice, a predstavljaju se da jesu, a bave se na primer prostitucijom. Taj zanat uvek vole da mešaju s pevačkim – kaže Kaća i dodaje da nije jedna od onih koja se udala zbog para, već zbog prave ljubavi.



– Žene koje su se udale zbog novca i titula stavljaju se u isti koš s divnim, poštenim devojkama i ženama koje su se udale iz ljubavi. Ranije, dok sam bila mlađa i dok me je sve nerviralo, htela sam da se svađam, ali posle 12 godina u javnosti sam sazrela i ništa me ne tangira.

Nakon toga Grujićka je rekla da ona nema konkurenciju na estradi, te objasnila da je svaki pevač individua za sebe.

– Nemam konkurenciju zato što mislim da je svako unikatan na svoj način. Ne mogu ja da se poredim sa Prijovićkom, ne može ni ona sa mnom. Isto tako i s ostalim koleginicama, svaka je jedinstvena na svoj način. Ne ličim ni na koga – rekla je pevačica domaće medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz