Pretraži

PREDOMISLILI SE? Megan i Princ Hari se vraćaju u Britaniju

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TODAY

Naime, samu informaciju je u etar pustio novinar Omid Skobi, koji je istovremeno koautor njihove autobiografije "Pronalaženje slobode" koja je najprodavanija knjiga u ovom zemlji, a koja je inače samo pre nekoliko dana objavljena.



Novinar dodao da će se povratak vojvotkinje i vojvode od Saseksa desiti nakon što popuste ograničenja vezana za putovanja, a doneta zbog pandemije korona virusa, pišu inostrani mediji.

Kako je napomenuo za "Rojal Central", kraljevski par voli da bude aktivan, a razlog njihovog povratka u Britaniju biće humanitaran rad koji je centar njihovih aktivnosti.

Podsećamo, Megan i Hari su početkom ove godine doneli odluku da istupe sa kraljevskih dužnosti i steknu finansijsku nezavisnost. U martu je Megzit stupio na snagu, a u danima pre toga njih dvoje su obavljali poslednje poslove kao viši predstavnici dvora.

Njihova adresa će i dalje biti Amerika, ali će poslovno i privatno i dalje putovati u Veliku Britaniju, a jedan od razloga je što su mnoge poslove započeli u Harijevoj rodnoj zemlji gde se nalaze i četiri ključne poslovne figure za Megan Markl.

Skobi je poručio da Megan i Hari neće u Britaniji imati "puno radno vreme", odnosno da više nikada neće biti "članovi dvora sa punim radnim vrememom", iako im je kraljica rekla da su im nakon Megzira "otvorena vrata". Njih dvoje  nameravaju da istraju u svojoj samostalnosti.

Centar njihovog humanitarnog rada biće neprofitna humanitarna organizacija "Аrčivel", nazvana po njihovom sinu Arčiju Harisonu.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz