Pretraži

PRE PLASTIČNIH OPERACIJA: Iznenadićete se kada vidite kako je Dženifer Lopez nekada izgledala (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/jlo

Nekima je prosto nezamislivo da američka superzvezda Dženifer Lopez nije oduvek izgledala perfektno, glamurozno i seksi. Ali da li ipak možete da poverujete da je ona zapravo izgleda drugačije dok nije započela holivudsku karijeru.

——————– Sponsored ——————–


Dženifer nikada nije priznala da je imala plastične operacije, ali se 2013. godine jedan hirurg oglasio i rekao kako je Lopezova dolazila kod njega kako bi joj ubrizgao botoks i filere, ali i napravio nekoliko promena na njenom telu.



Američka zvezda će ove godine napuniti 50 godina, a u javnom životu je više od 30 pa mnoge čudi kako to da svake godine ona izgleda samo mlađe. Takođe ima zategnuto telo i grudi iako je rodila blizance. Sigurno je da tu ima nešto i u genima, ali je ipak jasno da je Dženifer zaista posetila estetskog hirurga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A little outfit change never hurt nobody 😏💙 #oscars2019

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Feb 25, 2019 at 12:18pm PST


Jedna od stvari koju je Dženifer "poboljšala" na sebi su definitivno grudi. Na ranijim fotografijama i snimcima se jasno vidi da je njeno poprsje znatno manje, a danas važi za jednu od žena sa najlepšim dekolteom. Stručnjaci objašnjavaju kako se na ovo odlučila kako bi održala čvrstinu grudi i nakon porođaja.
 

Screenshot: Youtube/Inside Edition

Screenshot: Youtube/Inside Edition

 

Iako poriče da je imala korekciju nosa, ako pogledamo njene starije fotografije jasno je da joj je nos bio dosta širi i "okrugliji", dok je danas manji i špicastiji.
 

Screenshot: Youtube/Inside Edition

Screenshot: Youtube/Inside Edition

 

Još jedna velika promena koju je Dženifer napravila kako bi ostvarila svoju karijeru u Holivudu svakako je činjenica da se otarasila svoje prirodne kovrdžave kose.

Koliko se još razlikuje nakon ovih godina procenite sami.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz