Pretraži

PRE 10 GODINA je osvojila čitavu Evropu svojom lepotom! Evo kako danas izgleda seksi pevačica (FOTO)

Showbiz
0
Photo:screenshoot/eurovision

Polako ali sigurno počinje sve da nas obuzima evrovizijska groznica. Sredinom maja u Tel Avivu biće centar Evrope. Na najvećem muzičkom takmičenju našu zemlju će predstavljati Nevena Božović pesmom "Kruna". 

——————– Sponsored ——————–


Upravo zahvaljujući ovom takmičenju mnogi su izgradili uspešne karijere. Svoje pojavljivanje na velikoj evrovizijskoj sceni neki izvođači su iskoristili pametno, jedna od njih je svakako i pevačica Sirušo. Zanosna i atraktivna brineta je osvojila čitavu Evropu pre 10 godina kada je upravo u Beogradu, gde se te 2008. godine održavala Evrovizija, otpevala svoj čuveni hit "Qele, Qele"


Pesma je postala veliki hit uprkos tome što je završila na četvrtom mestu. Sirušo je te godine predstavljala Jermeniju. Nakon Evrovizije, popularnost ove pevačice počela je vrtoglavo da raste. Sirušo je postala jedna od najtraženijih pevačica u brojnim evropskim zemljama.

Ona se i dalje bavi muzikom, snima hitove, pre par meseci je napunila 32 godine. Sirušo je srećno zljubljena a ono što je najvažnije izgleda nikad lepše. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sirusho (@sirushoofficial) on Feb 15, 2019 at 10:12am PST

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz