Pretraži

„PRAVIO SAM GREŠKE“: Miloš Biković progovorio o drogi i kriminalu

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic

Ovog puta, on je otkrio kako se izborio za sve što je ikada u životu želeo, te kako nije padao u iskušenja i skretao s pravog puta.



Ipak, priznao je da je na tom putu pravio izvesne greške, ali da se pre svega trudio da ne izgubi sebe.

  • Odabrao sam da se bavim glumom kako bih mogao da se igram sa svim onim što je intrigantno. U vreme kada sam bio tinejdžer, kriminal se takođe popularizovao i tada su mnogi krenuli pogrešnim putem. Moja generacija se strašno „ložila" na film „Vidimo se u čitulji". Citirali su glavne likove i doživljavali taj svet kao sebi blizak. S druge strane, ja to nikada nisam doživljavao kao realan život iako mi je bilo zanimljivo da takve stvari analiziram a da ne štetim svojoj zajednici – ispričao je on na jednom događaju.

Photo: Instagram/bikovic

Photo: Instagram/bikovic

 

  • Neka vam uvek bude u glavi da su disciplina i rad na sebi jedino što može da vas izdigne iz prašine. Svaka budala može da uzme džoint da se naduva ili ekser da se pokaže pred društvom, a zašto biste bili još jedna u nizu budala? Ne postoji nijedan opravdan razlog za to, ma koliko da se često osećate loše, neprihvaćeno ili kao čudak. Pravio sam i ja greške, daleko od toga da sam sve u životu radio ispravno, ali nisam dozvolio da me to skloni s puta ka ostvarenju snova – objasnio je Miloš.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz