Pretraži

POZIRALA POTPUNO OBNAŽENA U POODMAKLOJ TRUDNOĆI: Ćerka slavnog glumca pokazala stomak, a u ove detalje na njenom telu svi gledaju! (FOTO) 

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Access Hollywood

Ćerka Kim Bejsinger i Aleka Boldvina pozirala je ispred ogledala u kupatilu otkrivši trudnički stomak, ali i brojne tetovaže na telu, poput zmije na ruci, ruže u donjem delu stomaka, neobičnog simbola ispod grudi.



 

Ajrelend Boldvin je očigledno veliki ljubitelj tetovaža, a selfi je otkrio samo delić crteža na njenom telu. Poznata naslednica ima na ruci istetoviran lik slavnog Dejvida Bouvija, pticu, strelu, natpis: "Hello Kitty Kitty".

 

 

Selfijem koji je sinoć objavila na Instagramu oduševila je mnoge. Njena sestra od strica Hejli Biber prokomentarisala je: "Ahhhh", dok je ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa, Rumer Vilis, koja je takođe u drugom stanju, napisala: "Prelepa kraljica".

Ajrelend Boldvin pozirala je na dan Superboula, 13. februara, u bikiniju i požalila se da joj je skoro svaki kupaći kostim mali.

Ćerka Kim Bejsinger i Aleka Boldvina je poslednjeg dana 2022. saopštila da je u drugom stanju.

 

 

– Srećna Nova godina – napisala je uz snimak ultrazvuka i time definitivno uputila jednu od najlepših novogodišnjih čestitki. Ajrelend i njen partner RAC čekaju prvo zajedničko dete.

Ajrelend Boldvin je jedina ćerka bivšeg bračnog para Kim Bejsinger i Aleka Boldvina koji je u septembru 2022. dobio sedmo dete sa suprugom Hilarijom Boldvin. Glumac i instruktorka joge imaju ćerke Mariju Luciju Viktoriju (1) i Karmen Gabrijelu (8) i sinove Eduarda Paoa Lukasa (2), Romea Alehandra Davida (4), Leonarda Anhela Čarlsa (5) i Rafaela Tomasa (7). Njihovo sedmo dete dobilo je ime Ilarija.

Boldvin se suočava sa optužbom za ubistvo iz nehata. Podsetimo, u oktobru 2021. pucao je u snimateljku Halinu Hačins na setu filma "Rust". Prema njegovim rečima, do tragedije je došlo nesrećnim slučajem. Proces je u toku.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz