Pretraži

POTRES MOZGA, NAGNJEČENA KIČMA: Tara Simov se slupala pijana zbog problema sa Sha?

Showbiz
0
Photo: Instagram/tarasimov

Prema pisanju domaćih medija, Tara je vozila automobil svog momka Nenada Aleksića Sha, marke “Mercedes” i u pijanom stanju, bez vozačke dozvole, imala je tešku saobraćajku, a u automobilu sa njom je tokom saobraćajne nezgode bila i njena drugarica. 

Tara je usled udesa zadobila povrede kičme i potres mozga, a na društvenim mrežama je počeo da kruži klip na kom se vidi da je Nenadov automobil potpuno uništen.

Na snimku se čuje kako Tara plače, a osoba koja je postavila klip navela je da je Simova u alkoholisanom stanju sudeći prema njenom glasu. 



Simova je takođe već danima na meti osude zbog nesavesne vožnje.

Ona se hvalila na društvenim mrežama kako vozi automobil 100 km na sat na kontrolnoj tabli i to u vožnji kroz naseljeno mesto, gde je propisano ograničenje brzine 50 km na sat.

Kako pišu mediji, telesne povrede koje ima rijaliti učesnica nisu strašne u odnosu na to u kakvom psihičkom stanju se nalazi Tara Simov. Upravo zbog toga je i vozila pijana bez vozačke dozvole ali i zbog “ljubavnih problema” koje je imala sa svojim partnerom Nenadom Aleksićem. Oni su taj isti dan kad je ona imala nesreću, imali žestoku svađu a njeni prijatelji objašnjavaju kako je upravo to bio razlog njene agresivne vožnje.

Upravo te večeri kada je Tara imala udes, Nenad je bio u emisiju uživo na jednoj televiziji, te negde nagovestio kakvog psihičkog stanja je njegova devojka.

  • Biće sve kako treba, Tara je krenula na terapije kod psihoterapeuta- rekao je reper.

Pored toga imao je skandaloznu izjavu vezano za njenu vožnju bez dozvole:

  • Mogu samo da kažem da Tara super vozi. Koliko je ljudi sa dozvolom ubilo nekoga. To da li neko ima dozvolu ili ne uopšte ne govori o tome da li neko ume ili ne ume da vozi – izjavio je Sha u programu uživo. 

Snimak slupanog automobila možete pogledati u nastavku: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz