Pretraži

POTREBNA JOJ JE NAŠA PODRŠKA: Sara Reljić otkrila koji izazov je vodi do finalne pobede (FOTO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Sara se sada oglasila na Instagramu, gde je podelila svoju fotografiju iz Dominikanske Republike, gde se takmiči, budući da joj je potrebna podrška kako bi dobila poene za finalnu pobedu, koja joj je cilj.

  • Dragi moji, devojka sa najviše lajkova i pozitivnih komentara pobeđuje u ovom izazovu i dobija poene za finalnu pobedu! – navela je ona u opisu slike, koju možete pogledati OVDE, i dodala šta je potrebno da se uradi:

Tako da delite ovu sliku i lajkujte i komentarišite. Sve što vidite oko mene je zemlja koju je donirao jedan čovek da napravimo Edukativni centar za decu! Još jedan dan do finala, idemo jako! Delite, lajkujte, komentarišite!



Reljićeva je priznala da će joj takmičenje za mis doneti nešto o čemu nije u životu sanjala.

  • To je fenomenalno iskustvo kakvo svaka devojka u životu poželi da ima. Ja sam imala baš tu sreću da budem u ovom takmičenju gde obilazimo predivne predele i gde nas organizatori mnogo paze. Ovo je predivno iskustvo, a osim toga stvorili smo neka poznanstva koja je ne bih stvorila da sam sama išla u Punta Kanu. Definitivno ću imati prijatelje širom sveta – zaključila je za IDJTV.

Kako je Sara u intervjuu za IDJTV portal istakla ona je sama sebi favorit.

  • Stvarno predivne su devojke, ne bih znala za koju da se odlučim zato što je svaka na svoji način i to je ono što mi se najviše sviđa kod takmičenja. Svaka devojka je drugačija, bukvalno nijedna ne liči na drugu i to je nešto što mi je fantastično – objasnila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz