Pretraži

Potpuno neprepoznatljiv! Naš popularni reper izašao iz pritvora nakon dva meseca, pa šokirao fanove izgledom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: M.P./ATAImages

Reper i jutjuber Nenad Marinković Gastoz vratio se sa Tajlanda i oglasio na društvenim mrežama po prvi put nakon privođenja do kog je došlo pre dva meseca.

Gastoz već nekoliko godina unazad putuje na Tajland, a kako je istakao on uživa u njihovoj kulturi, hrani, ljudima i atmosferi, te se rado vraća na ovu destinaciju. Međutim, prilikom njegove poslednje posete on je upao u nezavidnu situaciju, kada je priveden zbog vožnje motora pod dejstvom alkohola.

„Stvari su se zakomplikovala kada je u policiji utvrđeno da je njemu samo nekoliko dana ranije istekla viza za boravak, te su tamnošnje vlasti bile prinuđene da mu odrede zadržavanje, kao i kaznu koju je morao da plati. Nenad Marinković Gastoz je usled upravljanja motociklom zaustavljen od strane pripadnika policije u Puketu (Tajland), kojom prilikom je alkotestiran i utvrđeno je da ima 1.6 promila alkohola (više od dozvoljenog), iz kog razloga mu je prema određeno policijsko zadržavanje. Kada je priveden do prostorija policijske zgrade, uočio je da mu je istekla viza par dana pre tog događaja. Imajući u vidu to da su na Tajlandu novogodišnji praznici, te da državni organi ne rade tokom istih, biće zadržan do 17. aprila, kada se i očekuje njegova deportacija u Republiku Srbiju“, rekao je njegov advokat tada.

S obzirom na to da se ceo proces odužio, Gastoz je tek juče stigao u Srbiju, o čemu je prvo obavestio svoje pratioce na društvenim mrežama. On se uslikao sa osmehom na licu i iskoristio priliku da se zahvali svima na brizi i podršci, međutim ono što je šokiralo njegove fanove jeste reperov izgled.

Naime, Gastoz je tokom boravka na Tajlandu pustio kosu koja mu se u kovrdžama spušta do vrata, bradu i brkove, te je bio gotovo neprepoznatljiv.

„Voli brat! Hvala na briginarijumu“, napisao je on uz pinovanu lokaciju koja je otkrila da je konačno stigao u Beograd.

Foto: Instagram printscreen/gasttozz

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz