Pretraži

POTEZ KOJIM SU ZAUVEK ZAVRŠILI SA KRALJEVSKOM PORODICOM: Hari i Megan krstili ćerku i iznenadili javnost jednim detaljem

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Sky News Australia

Princ Hari i Megan Markl su krstili svoju ćerku u krugu najuže porodice, međutim, mnogi su se pitali koji je to najuži krug kad niko od iz Velike Britanije nije bio prisutan.Izgleda da čak ni krštenje unuke nije dovoljan razlog da kralj Čarls dođe u Ameriku.

Ovim su još jednom Hari i Megan jasno odustali od tradicije, pa je kum maloj Lilibet bio milijarder Tajler Peri, njihov bliski prijatelj koji im je dosta pomogao kad su tek stigli u Ameriku tako što im je ustupio svoju kuću.

Navodno, kraljevska porodica je bila pozvana na krštenje, pa se sada mnogi pitaju da li će Saseksovi uzvratiti istom merom tako što se neće pojaviti na svečanoj ceremoniji krunisanja kralja Čarlsa III koja će biti održana 6. maja, baš na dan kad Harijev i Meganin sin Arči slavi rođendan.

Mala Lilibet je dobila ime Lilibet Dajana, kako bi se očuvala uspomena i na princezu Dajanu, a otkad je Čarls stupio na presto, Harijevoj deci je dozvoljeno da nose titulu princ i princeza.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz