Pretraži

POŠTUJEM SVE MERE: Sofija Milošević se oglasila nakon priča da je Luka zbog nje pobegao iz karantina

Showbiz
0
Photo: Instagram/sofijamilo

Sofija se ogaslila nakon takvih naslova u tabloidima, koji su pisali da je Luka prisustvovao žurki koju je ona oragnizovala za vreme vanrednog stanja.

Manekenka tvrdi kako nikakve proslave nije bilo u njenom stanu.

  • Svi pišu da sam imala rođendansku žurku, a ja ne napuštam stan. O Luki ne mogu da pričam niti bilo šta vezano za njega da komentarišem, ali što se mene tiče, ja nisam rođendan ni proslavljala niti su bile ikakve žurke kako su pisale novine, a u ovakvoj situaciju u kakvoj se nalazi naša zemlja, ma ceo svet, sumanuto je razmišljati da neko organizuje žurke. I niko nije dolazio ili bežao iz karantina zbog bilo čijeg rođendana, tako ni mog – rekla je Sofija Milošević za "Blic".


Miloševićeva nije želela da govori u Lukino ime, kada su je pitali šta ima da kaže o tome što je fudbaler prekrišio mere samoizolacije.

  • Zbog njegovog ugovora ne mogu da pričam ništa vezano za njega. Sve to možete isključivo da pitate samo njega – objasnila je ona.

Manekenka je napomenula da poštuje sve što je propisala naša država kada je reč o kućnom karantinu.

  • Ja sam u izolaciji, okej sam, poštujem sva pravila mera koje su donete, kao što bi svi trebalo da poštujemo u Srbiji i da se trudimo da pomognemo komšijama. Svima sam ponudila pomoć lično, a za izolaciju sam se obezbedila još pre dve nedelje. U Beogradu sam, u svom stanu i ne izlazim. Takođe, apelujem svima da ne izlaze – kazala je Sofija za "Blic".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emerald green 💚💚💚 in @lovenookie 💚💚💚

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Mar 11, 2020 at 12:03pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz