Pretraži

„POSTOJI NEKO KO ME IRITIRA“: Mahrina i Wajz iskreno o takmičarima, simpatijama u show-u i Teodori Džehverović

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Mlada pevačica i reper su nam otkrili da nemaju najbolje mišljenje o nekim takmičarima i oboje su se usaglasili da po njihovom mišljenju neki učesnici nisu zaslužili da budu u TOP 12.



 – Postoji neko ko me iritira, ali ja ne želim da pričam o tome. Ne znam da li me ta osoba opravdano iritira, jer je ne poznajem dovoljno – iskreno je konstatovala Mahrina.

Zanimalo nas je da li su zadovoljni svojim Couch-evima, a oni su nam odgovorili da su i te kakon srećni i da im je čast što rade i vežbaju sa Teodorom Džehverović.

 – Ja da sam birao Couch-a, ne bih odabrao boljeg – rekao je Wajz.

Iako su imali veliki broj uspona i padova, Marina i Luka su zadovoljni i svojim angažovanjem i činjenicom kako su se predstavili publici.  Složili su se da uvek može bolje, ali zato su tu da neke manje greške isprave sa svojim mentorima.

Duže vreme se spekuliše da je ovaj dvojac u vezi, ali oni su želeli da budu tajanstveni pa su na pitanje da li postoje zaljubljivanja u takmičenju odgovorili drugačije nego što smo očekivali.

 – Pa primetili smo između Ljupke i Davora. Ne znam da li ste vi primetili. Baš su providni i vidi im se nekako u pogledu, a čini mi se da su se i poljubili na sceni – nasmejano su rekli oboje i dodali da misle da je poljubac između Ljupke i Davora bio marketinški trik, koji oni ne bi uradili zarad popularnosti. 

Međutim Wajz je ipak odlučio da u našoj emisiji poljubi svoju koleginicu u obraz.

S obzirom na to da publika gleda na njih kao novopečeni par, pitali smo ih da li smatraju da su najlepši, a oni su jednoglasno rekli da misle da jesu.

Ukoliko niste odgledali emsiju "QUIZ" možete pogledati na IDJTV jutjub kanalu i saznati sve o ovim popularnim učesnicima IDJShow-a, a takođe imate priliku i da ih malo bolje upoznate iz drugačijeg ugla.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz