Pretraži

POSTAO DIZAJNER: Džastin Biber kreirao svoj par cipela, fanovi mogu da ih kupe (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/justinbieber

Bez obzira da li je sa suprugom Hejli Biber ili sam, on uglavnom nosi jedan od svojih odevnih komada za šetnju: prevelike dukseve svog brenda odeće "Drew House", svetle majice, široke jakne i, naravno, Crocs sandale, koje često ukrašava personalizovanim šarmom i kombinuje sa parom klasičnih čarapa.

Sada je Biber (26) svoju ljubav prema sandalama pretočio u svoj proizvod sarađujući sa brendom klompi, koji ima prodavnice u Kini i Južnoj Koreji, gde se mogu kupiti za 59,99 američkih dolara.

Žute sandale Crocs X Justin Bieber sa "Drew Classic Clog" inspirisane su potpisom brenda "Drew House", uključujući njegov popularni dizajn smajlića, i sadrži osam prilagođenih stikera koji oličavaju Biberove „dobre vibracije i opušten stil“, navodi se u saopštenju za štampu.

  • Kao umetniku, važno mi je da moje kreacije ostanu verne meni i mom stilu. Stalno nosim Crocs, tako da je dizajniranje sopstvenog para došlo prirodno – rekao je vlasnik hita "Yummy".


 – Sa Crocs-om sam se usredsredio na to da napravim nešto kul što želim da nosim – dodao je on.

Biber je najnovija poznata ličnost koja je sarađivala sa Crocs-om, prateći stope holivudskih trendsetera Benija Blanka i Posta Malonea.

Hajdi Kulej, šefica globalnog marketinga za Crocs, objasnila je zašto je partnerstvo sa umetnikom "tako autentično i uzbudljivo".

  • Imati kreativnost Džastinovog kalibra, koji nosi Crocs cipele, najveći je kompliment i definitivno nije prošlo nezapaženo – rekla je i objasnila:

  • Ali njegovo verovanje da je veran sebi, vrednost koju delimo, čini ovo posebno partnerstvo tako autentičnim i uzbudljivim.

Džastin Biber je zaključio da Crocs nosi od kako zna za sebe, a sada ima i svoj dizajn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10/13 #JBxCrocs @crocs

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Oct 7, 2020 at 6:59am PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz