Pretraži

Posle toliko godina, Severina opet u školskoj klupi

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Severina Kojić upisala je časove pevanja kako bi se pripremila za predstojeće nastupe i što bolje otpevala nove pesme koje priprema. 

  • Upisala sam časove pevanja! Već šest meseci vežbam glas sa profesorom muzike da bih uspela da otpevam numere na novom albumu, koje nimalo nisu lake. Veliki sam perfekcionista i želim da sve zvuči savršeno. Bez muke nema nauke – izjavila je Seve.

Ona je objasnila šta je to što ju je nateralo da se opet vrati u školu i posle toliko godina iskustva i toliko snimljenih hitova.

  • Volim da se usavršavam i napredujem, a korona je pravi trenutak za to, jer imam vremena da se posvetim sebi. Da bih snimila pesme koje mi se sviđaju, moram da savladam neke nove tehnike pevanja. Takođe, mnoge stvari koje sam učila u srednjoj muzičkoj školi s vremenom sam zaboravila. Na primer, solfeđo! Zato svakodnevno imam melodijske vežbe – priča Severina i dodaje da na časovima izvodi i pesme koje će se naći na novom albumu:


  • To će biti najozbiljniji i najzahtevniji projekat na kom sam radila. Prvi singl ću objaviti u junu, a posle njega i ceo album. Rešila sam da posle korone i teškog perioda koji je iza nas snimim vesele pesme. Potrebno nam je pozitivne energije.

S obzirom na to da godinu dana nije nastupala i da je uveliko počela da se priprema, jer kao i njenim kolegama i njoj jako nedostaju nastupi i publika. 

  • Nadam se da ću, kad snimim novi album, napokon početi s koncertima. Nedostaje mi energija koju mi daje publika. Zato sam se nedavno i vakcinisala protiv korone. To sam uradila da bismo napokon mogli normalno da živimo, da se volimo, grlimo, ljubimo, pevamo… Naravno, i da putujemo! – poručila je pop pevačica.
Screenshot: YouTube/Severina

Screenshot: YouTube/Severina

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz