Pretraži

POSLE LEPIH VESTI, MUKE: Vuk Mob se požalio fanovima

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ iamvukmob

Vuk je ekskluzivu dao IDJTVu i otkrio koja imena dolaze u obzir kada je u pitanju beba, a o tome smo pisali OVDE.Međutim, posle ovih lepih vesti Vuk je sa svojim fanovima koji ga prate na Instagramu podelio i problem koji mu se desio, a u pitanju je mobilni telefon. 

On je veoma nervozan snimio stori gde objašnjava kako mu ne radi kamera na telefonu i kako mu je stari telefon "završio karijeru".

  • Slomio sam telefon pre dva, tri dana, vidite ovo gore kada stisnem nestane, pa se vrati, ali bitno je da radi. Ako ništa drugo – rekao je on, pa je dodao.

  • Za ove ljude sa kojima se čujem, nemojte mi slati poruke na viber ni vocap, jer više nemam ni jedno ni drugo. Ako nisam odgovarao eto da znate, to je zato što mi je crkao stari telefon. A ovaj sam već slomio pa neću da instaliram ni viber ni vocap, pa mi šaljite ili SMS ili u DM. 

  • Sad se vidi još manje nego malopre, jer sam hteo da ga popravim i … "popravio sam ga". Neće, otišlo je u aut. E sad kada ga držim jedino radi, a kad pustim, ništa – zaključio  je pevač.

Screenshot: Instagram/ iamvukmob

Screenshot: Instagram/ iamvukmob

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz