Pretraži

POSLAO SNAŽNU PORUKU: Devito odgovorio na uvrede Milija i stavio tačku na spekulacije (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/devitoanonymo; Instagram/miliofficialbebooo

Naime, Mili je nedavno izneo tvrdnje da Devito, iako u pesmama peva o ženama, zapravo preferira muškarce, te da je homose*sualnog opredeljenja.



Ove prozivke Devita nisu nimalo potresle, a u najnovijoj objavi na Instagramu izvođač je rešio da objasni čitavu situaciju, demantuje pomenute tvrdnje i konačno stavi tačku na ovaj medijski rat.

  • Nisam gay pošto vam je to najveći problem, mislim da je veći problem da neko širi mržnju na osnovu seksualnosti. Podrška za sve moje prijatelje, saradnike, fanove, koji su pripadnici LGBTQ+ populacije, koje ja jako cenim i poštujem – napisao je izvođač u objavi, pa dodao:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEVITO (@devitoanonymo)

Ne možeš da tražiš da budeš kum prajda, a da pokušaš da nečiju vrednost umanjiš tako što ćeš ga nazivati pripadnikom LGBTQ+ zajednice, bez dozvole i time pokušati da ga uvrediš, ja se nisam uvredio, ja sam umro od smeha lol – zaključio je Devito uz fotografiju na kojoj pozira pored nacrta duge i ispisa na kojima piše „ljubav“.

Inače, svađu je započeo Mili, nakon što je Devito izbacio numeru pod nazivom "Mili mili", a naš izvođač mu nije ostao dužan, te mu je poručio da mu je karijera krenula nizbrdo, nakon čega je podsetio javnost na kriminalnu prošlost Milija.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz