Pretraži

,,POSLAO MI JE PRELEPU PORUKU“: Milica Pavlović za IDJTV otkrila u kakvom je odnosu sa Voyage-om

Showbiz
0
Photo: Instagram/senoritamilica

Kao i cela muzička industrija, pa je tako i Milica već godinu dana bez svog posla, nastupa i redovnih prihoda, pa nam je otkrila kako se oseća nakon toliko vremena bez kontakta sa publikom.

  • Iskreno, jako mi nedostaju koncerti i publika. Ta razmena energije, taj momenat ushićenosti dok se spremam. Gde želim da budem najlepša, da bih bila najlepša publici. Da budem nasmejana, zdrava, rasterećena svega, kako bih njima dala najbolju moguću energiju, da uzmem njegovu i odem da spavam srećna i zadovoljna. Međutim svesna sam da skup velikog broja ljudi je trenutno velika opanost i mogućnost nastavka širenja virusa, tako da čekamo da vakcinacijom napravimo taj kolektivni imunitet i da se koliko toliko vrati život u normalan tok – započela je ona. 


Mnogi umetnici sa javne scene su se pronašli u glumi i alternativnim poslovima, koji su im u vreme pandemije poslužili kao zamena za primaran posao, a evo šta je Pavlovićeva radila.

  • Radila sam na snimanju serije, imam glavnu ulogu u seriji ,,Pevačica", koja kreće sa emitovanjem u septembru. Imam još jedan projekat na kojem sam radila, ali još uvek ne mogu da otkrivam o čemu se radi, uskoro će se saznati. Ne mogu da sedim skrštenih ruku, volim da izazivam sebe i čim sam završila sa glumom ušla sam u taj novi projekat. Mimo toga sam zaštitno lice mnogih brendova, radim i na svom četvrtom studijskom albumu i kao i svi, čekam bolje vreme – rekla je ona, i otkrila kako se snašla u glumačkim vodama i ko joj je od kolega bio najveća podrška za vreme snimanja same serije. 

  • Ja sam dala svoj maksimum i zaista sam bila vredna, učila sam svašta vezano za glumu, od toga kako se ponašati na setu i pre samog snimanja. Učila sam od kolega, kako oni pristupaju različitim scenarijima i kako oni pristupaju promeni tog raspoloženja koji je jako bitan za lik, kao i o ulasku u sam lik i što se mene lično tiče ja sam prezadovoljna, iako ću verovatno biti ispod jorgana kad krene prva epizoda i krišom gledati, kao da gledate neki horor film, pa nećete do kraja da ga odgledate, tako ću verovatno i ja. Biće mi verovatno čudno, kao i publici na samom početku da me vide u ulozi glumice, a ne kao pevačice – bila je iskrena ona, pa posebno istakla Pujićevu kao ogromnu podršku tokom samog projekta. 

  • Svi do jednog su se trudili da meni bude komotno na snimanju seta po svakom pitanju. A najveću podršku, žensku a mogu da kažem slobodno i majčinsku, sam svakako imala od Branke Pujić, koja igra moju majku u seriji ,,Pevačica". 

Milica je u poslednje vreme privukla veliku pažnju javnosti nakon što je lajkovala obnaženu Voyage-ovu fotografiju, o čemu smo pisali OVDE, nakon čega su medije preplavili natpisi kako se tu krije "nešto više", a za IDJTV portal Milica je otkrila u kakvom je odnosu sa mladim izvođačem. 

 – Od samog pojavljivanja Voyage-a, on je privukao moju pažnju kroz svoj muzički izraz, kao i Breskvica, kada su se pojavili zajedno u tandemu. Moram da priznam u ovom momentu kada su se izdešavale ni malo prijatne stvari vezane za pesmu ,,Crna jutra", po izlasku same pesme, Voyage mi je napisao prelepu poruku podrške, što privatno, a tako i kasnije na društvenim mrežama. Javno se oglasio povodom toga, a ja pamtim te stvari. Smatram da je i pored toga što je pokazao da je osoba koja nema problem da kaže i podrži kolegu kada se ne dešavaju neke lepe stvari i nezaslužene, koje nisu prijatne, da istupi, i svaka čast za njegovu hrabrost. Pored toga, svakako sam konzument njegove muzike i smatram, a i volela bih, da je pred njim jedna prelepa karijera – rekla je Milica, pa nam otkrila i da bi u budućnosti volela da snimi duet sa Veruovićem. 

  • Zašto da ne. On radi muziku koja se meni mnogo dopada i kada bi naišla neka dobra pesma, sigurna sam da, iako sam sada na kraju albuma, da bi se napravilo prostora za tako neku pesmu – rekla je ona. 

Kako je već otkrila da svojoj publici sprema album, otkrila nam je i kada planira da svoje numere pusti u etar, kao i da li će se naći neka saradnja na istom. 

  • Pa planirala sam prošlo leto, pa sam onda mislila da će biti proleće, ali sada je definitivno jesen. Sigurno će izaći, ja više ne znam šta ću sa pesmama, poludeću. Sve više i više ih sakupljam i mislim da ću izbaciti album sa trideset pesama, kako sam krenula. Volela bih da do jeseni pobedimo ovaj virus i da uživamo u muzici na način na koji muzika kao takva zaslužuje – kaže ona i dodaje:

  • Imam duet sa kolegom Saletom Matićem, a možda uradimo još neki do kraja albuma, videćemo. Pesma je za sva vremena i spremna je, zajedno sa spotom stoji u fioci i sada samo čekamo momenat kada i publika može da uživa u toj pesmi na način na koji smo mi uživali dok smo je stvarali. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz