Pretraži

Porodila se Kardi Bi! Reperka emotivnim fotografijama iz porodilišta raznežila sve (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:iamcardib

Kardi Bi je dočekala svoje treće dete, devojčicu, više od mesec dana nakon što je podnela zahtev za razvod od svog supruga Ofseta.

Kardi Bi i njen bivši suprug Ofset, koji su roditelji šestogodišnje ćerke Kulture i dvogodišnjeg sina Vejva, dočekali su svoje treće dete, nakon što je Kardi podnela zahtev za razvod.

„Najlepša mala stvar“, napisala je Kardi uz post na Instagramu 12. septembra, uz fotografije njihove porodice u bolnici, napominjući datum rođenja, „9/7/24.“

Foto:Instagram:Printscreen/iamcardib

Raperka je objavila svoju trudnoću samo nekoliko sati nakon što je podnela zahtev za razvod od 32-godišnjeg repera 1. avgusta, prikazavši svoj stomak u postu na Instagramu uz opis: „Sa svakim završetkom dolazi novi početak! Izuzetno sam zahvalna što sam ovaj period delila s vama, doneli ste mi više ljubavi, više života i pre svega, obnovili moju moć! Podsetili ste me da mogu imati sve!“

„Podsetili ste me da nikada ne moram birati između života, ljubavi i svoje strasti! Volim vas toliko i jedva čekam da vidite šta ste mi pomogli da postignem, šta ste me naterali da uradim“, nastavila je.

„Mnogo je lakše prolaziti kroz životne preokrete ležeći, ali vi, vaš brat i vaša sestra pokazali ste mi zašto je vredno boriti se!“

Prema njenom nedavnom zahtevu za razvod, zatražila je primarno starateljstvo nad njihovom decom, uz alimentaciju od Ofseta.

Peticija je navela da su Kardi i Ofset „doživeli nepomirljive razlike koje su dovele do raspada braka“ i da „ne postoji razuman način pomirenja.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Par koji je sklopio brak 2017. godine, nekoliko puta je bio na pauzi tokom njihove veze, s prvim raskidom koji je nastao 2018. godine usled glasina o prevari.

Par se ponovo pomirio 2019. godine, javno iskazujući svoju ljubav na dodelama nagrada, pre nego što su se ponovo rastali 2020. godine, što je dovelo do toga da Kardi podnese zahtev za razvod. Kasnije te godine povukla je postupak, ali su 2023. godine ponovo prekinuli.

„Razmišljamo o svemu, jer se volimo“, rekla je Kardi za Rolling Stone u maju 2024. godine.

„Nije čak ni u pitanju ljubav. Mi smo najbolji prijatelji. I kao, ‘OK. Pa, bilo je vreme kada nisam imala najboljeg prijatelja, ili nisam imala sistem podrške.’ Nije čak ni o tome ‘Kako napustiti partnera?’ Kako prestati da razgovaraš sa svojim najboljim prijateljem?“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz