Pretraži

Porodične svađe, turbulencije, gubitak bebe…: Ljubavna priča Lune Đogani i Marka Miljkovića ne prestaje da intrigira javnost, par opstao „i u dobru i u zlu“

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Javni svet juče je potresla drama koja se odvijala u stanu Lune Đogani i Marka Miljkovića, te su trenutno sve oči uprte u njih, a mnogi se pitaju šta se zapravo dešava u domu popularnog para.

Nakon sukoba sa komšijama oko đubreta koje je padalo na njihovu terasu, Marko je priveden zbog gađanja komšijske terase jajima. On je ceo događaj zabeležio za svoj Jutjub kanal, a njemu je nakon pregleda u bolnici određeno zadražavanje u pritvoru u trajanju od 48 sati.

Iako je Marko komunicirao i sa okupljenim novinarima i sa policajcima tokom privođenja, njegova supruga je ostala nema povodom svih dešavanja. Poznato je samo da je u jednom trenutku u njihov stan na Bežanijskoj kosi po Lunu došao njen otac, Gagi Đogani.

A kako je počela i kako se odvijala veza popularnog para?

Luna Đogani i Marko Miljković sredinom januara ove godine proslavili su pet godina ljubavi, a tokom tih godina njihova veza je bila pod budnim okom javnosti i prošla kroz nekoliko turbulencija.

Luna i Marko otpočeli su svoju vezu u jednom rijaliti programu i jedan su od retkih parova koji su vezu otpočeli na ovaj način i uspeli da je održe tokom godina.

marko miljković, luna đogani
Foto: Instagram printscreen/marko.miljkovic

Razlika između njih dvoje je 13 godina, a zanimljivo je to da su oboje bili poznati javnosti mnogo pre učešća u pomenutom rijalitiju.

Kao dete poznatih roditelja, densera Gagija Đoganija i pevačice Anabele Atijas, Luna je bila naviknuta na kamere gotovo od samog rođenja, te smo imali priliku još od malih nogu da je gledamo u medijima i na TV ekranima.

Marko Miljković se proslavio u prvom „Velikom bratu“ prikazanom na našim prostorima, u kom je stupio u vezu sa pevačicom i voditeljkom Enom Popov. Iako je njihova veza završena po izlasku iz ovog formata, Marko je postao prepoznatljiv u javnosti, te se i sam oprobao u ulozi voditelja, ali se našao i u još nekoliko rijalitija, među kojima je bio i onaj u kom je upoznao Lunu.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna i Marko su se zvanično upoznali u rijalitiju, međutim kako je sama influenserka istakla jednom prilikom u IDJQuiz-u, ona je svog supruga znala mnogo ranije, iz klubova, gde ga je prvi put i primetila.

„Mi kada smo se prvi put sreli, Luna je pomislila ‘Vau, Marko Miljković’ i poljubila me krišom ovde, tik pored usana“, rekao je Marko, dok je Luna tvrdila da to nije bilo baš tako, te je priznala šta je zaista pomislila, kao i da je Marka znala od ranije.

„Jeste, to sam pomislila, ima tu još svašta nešto što sam pomislila, možda nešto nije za javnosti. Pomislila sam kako ima lepa usta, ali nisam te namenski poljubila u usta, možda se slučajno desilo. Ali da jesam pomislila, evo ga Marko Miljković, znala sam ko je on, jer sam ga ranije sretala u klubovima kada sam ja tek krenula da izlazim, on je već uveliko bio baja u separeima. Ja sam ga tada izdaleka posmatrala“, priznala je Luna Đogani.

Iako su se oboje našli u prvoj sezoni, varnice između njih su planule nekoliko meseci nakon početka druge sezone. Njihova veza naišla je na podeljena mišljenja, najviše kada se radi o Luninoj porodici, te je njena majka Anabela bila najveći protivnik ovog para, što je samo pojačalo tenziju i doprinelo konstantnim svađama u zatvorenom prostoru.

Luna Đogani i Marko Miljković
Screenshot: Instagram/luna_djogani

Ljubav je opstala uprkos brojnim trzavicama, barem u rijalitiju, ali je par ubrzo po izlasku doneo odluku da se raziđu.

„Luna i ja nismo dobar spoj. Stvorili smo tu ljubav u veštačkim uslovima u rijalitiju, a izgleda da u prirodnim uslovima ipak ne možemo. Video sam da to nije to, ali sam hteo da dam sve od sebe, i ona. Probali smo i ne ide“, rekao je Marko tada.

„Danas je bilo zvanično, videli smo se, pokupili stvari jedno od drugog i rastali se. U miru“, iskrena je bila Luna o njihovom prekidu.

Marko je potom ušao u treću sezonu, a ubrzo je i Luna pošla za njim, te su se njih dvoje ponovo našli u istom prostoru, u kom je pored njih bio i Lunin otac, Gagi, a ubrzo im se priključila i njena majka Anabela.

Iako su Luna i Marko obnovili svoju vezu, u ovoj sezoni je iskalirala netrpeljivost između njega i Anabele, što je dovelo i do Luninih svađa sa majkom, ali i turbulencija između para. Međutim, njihova veza je odolela svim trzavicama, te su oni po napuštanju rijalitija otpočeli zajednički život u influenserkom stanu.

Spekulacije o njihovom odnosu se se nastavile i u spoljnom svetu, međutim ubrzo je usledilo iznenađenje, a Marko je na oduševljenje fanova verio Lunu.

Nedugo zatim, par je podelio srećne vesti, da očekuju prinovu. Oni su potom izgovorili sudbonosno „da“ i u crkvi i pred matičarem, a buduća mama se tom prilikom emotivnim rečima obratila suprugu i zahvalila na svemu.

„Hvala ti što si mi pružio, tu sigurnost i ljubav, hvala ti što si mi dokazao što me voliš, što si me prihvatio, hvala ti što si stajao pored mene kad sam bila najgora. Hvala ti na ljubavi, na predivnoj bebi, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svetu. Radujem se našoj porodici, volim te najviše na svetu“, putem Jutjub kanala poručila je Luna Marku.

Foto: Youtube printscreen/Sikter Tube

Njihova prva ćerkica Mia donela je popularnom paru mir, ali i pomirila posvađane članove porodice.

„Ponosna sam na zeta. Premašio je sve moje sumnje. Mi između sebe znamo kako stoje stvari. Sve smo prevazišli, ljubav je pobedila. Ljubav prema Miji i Luni je sve premašila“, rekla je u jednom intervjuu Anabela Atijas.

Luna i Marko su sebi obezbedili još jednu nekretninu na Bežanijskoj kosi 2021. godine, za koju su iskeširali 160.000 evra, a potom i u renoviranje uložili dodatnih 30.000 evra. Uprkos brojnim spekulacijama, Marko je istakao da su deo stana isplatili u kešu dok su za ostatak morali da podignu kredit koji i dalje isplaćuju i to od zarade na njihovom Jutjub kanalu.

Uprkos skladnom porodičnom životu, Miljkovići su prošli i kroz težak period. 2022. godina nije bila nimalo laka za ovaj par, a u novembru te godine, Luna je saopštila da je bila u drugom stanju, međutim da je izgubila bebu.

„Svašta smo uradili u 2021. godini, a 2022. godina došla je da nam prkosi, da nam kaže da ništa nije idealno“, rekao je Miljković.

„Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije, nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod, bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca, hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo“, ispričala je Luna, a Marko je dodao:

„Trebalo je možda da ćutimo. Kada nas opet Bog pogleda, sledeći put ćemo objaviti ali tek kada budemo bili sigurni da je sve u redu.“

Samo nekoliko meseci kasnije, početkom aprila 2023. godine, Miljkovići su objavili da očekuju još jednu prinovu, te da se ponovo radi o devojčici. Par je ćerkici Lani poželeo dobrodošlicu početkom oktobra 2023. godine.

luna đogani, marko miljković
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Kako Luna i Marko dele brojne detalje iz privatnog života na svojim društvenim mrežama, poznato je da su oboje posvećeni roditelji, kao i da trenutno renoviraju stan kako bi ga prilagodili potrebama njihove proširene porodice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz