Pretraži

Popularna tiktokerka za samo jednu estetsku korekciju dala 50.000 dolara! Obožavaju je milioni, a sada je otkrila da je puna nesigurnosti

Showbiz
0
Credit: Elizabeth Goodenough / Everett Collection/ Profimedia

Pevačica, plesačica i tiktokerka DžoDžo Siva progovorila je o nesigurnostima i šokirala sumom koju je izdvojila za samo jednu estetsku korekciju.

DžoDžo se proslavila sa samo 11 godina u popularnom rijaliti formatu „Dance Moms“, koji je pratio jedan plesni studio, grupu devojčica i njihove mame. Ona se izdvojila svojom harizmom i karakterom, te je nastavila uspešno da gradi svoju karijeru, a danas je obožavana od strane mlađe publike širom sveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dance Moms (@dancemomstv)

DžoDžo je prepoznatljiva po svom specifičnom načinu odevanja i aksesoarima, a publika je naročito bila šokirana kada je u pomenutom šou njena mama otkrila da je počela svojoj ćerki da blajha kosu sa samo šest godina.

Sada je isplivao klip od pre nekoliko meseci sa jedne dodele nagrada, a tokom intervjua mlada zvezda je priznala da je za samo jednu estetsku korekciju izdvojila neverovatnih 50.000 dolara.

Na pitanje voditeljke šta je najskuplje što nosi na sebi DžoDžo je odgovorila „Moji zubi.“

Govoreći o svojim zubima dodala je za BuzzFeed: „Ovi kreteni su me koštali 50 hiljada dolara.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JoJo Siwa (@itsjojosiwa)

Iako je ovo otkrila kroz osmeh, popularna influenserka je više puta govorila o svojim nesigurnostima sa kojima se bori dugi niz godina. „Sudim sebi za sve“, objasnila je Siva jednom prilikom. „Ja sam vrlo nesigurna osoba.“

„Sve se procenjuje. Znate, ljudi su mi govorili da sam ćelava, da mi je čelo ogromno, a zapravo oni ne znaju da imam osip od stresa i da zbog toga gubim kosu ovde. Dvanaestogodišnjakinja ne bi trebalo da ima osip od stresa na glavi koji ih čini ćelavim, ali sam ga ja imala.“, dodala je ona.

Međutim, sudeći po intervjuima u poslednje vreme i društvenim mrežama na kojima DžoDžo sebe prikazuje u pravom svetlu i ohrabruje svoje fanove da budu ono što su čini se da je mlada zvezda sve sigurnija u sebe i svoju pojavu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz