Pretraži

PONUĐEN JOJ JE NEVEROVATAN HONORAR: Reperova supruga ulazi u rijaliti?

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Ivani je nedavno ponuđeno da za honorar u visini od 50.000 evra uđe u rijaliti i suoči se sa mužem i rijaliti učesnicom Tarom Simov, sa kojom je Sha već mesecima u prisnom odnosu, piše "Alo".

Iako je u prvi mah želela da odbije ponudu, budući da joj je njena privatnost najvažnija, kako se navodi, Ivana poslednjih dana sve više razmišlja o tome da uđe u "Zadrugu 4" i konačno razreši svoj odnos sa suprugom.

  • Otkako je Nenad ušao u rijaliti, Ivana se držala po strani i nije javno želela da komentariše njegov odnos sa Tarom, koji već mesecima šokira celu Srbiju. Ali, svi njeni prijatelji znaju kroz šta prolazi i koliko joj je teško da gleda supruga kada se grli i ljubi sa Tarom. Još joj je mučnije da gleda njihove svađe, koje su prouzrokovane obostranom ljubomorom. Na Nenadu vidi jasne znake da je zaljubljen u Taru preko svake mere i zbog toga je rešila da okonča svoj brak čim njen suprug izađe iz rijalitija – priča izvor i dodaje da je Ivani izuzetno teško zbog svega šta se dešava.


  • Izbrisala je njegovo prezime sa Instagrama, skinula je burmu, a čak je i angažovala advokata za brakorazvodnu parnicu. Ali kako se sada čini, možda čak neće morati da sačeka Nenadov izlazak iz rijalitija kako bi mu sve sasula u lice, tim pre što je nedavno dobila ponudu da to uradi javno – kaže izvor.

    Kako se dalje navodi, Ivana već danima razmišlja koju odluku da donese.

  • Ivana ne voli da se eksponira javno i sve do skoro bilo joj je nezamislivo da uđe u "Zadrugu". Međutim, budući da gleda kako njen suprug, iz dana u dan, izdaje njihovu ljubav zbog Tare, sve više joj ta ideja zvuči primamljivo. Želi da se suoči sa Nenadom i da mu kaže koliko ju je razočarao. Nju je najviše pogodilo to što joj je dva puta javno uradio gotovo istu stvar i tome želi da stane na put – priča izvor, i dodaje da Ivana najveću podršku ima u porodici i prijateljima.

  • Svi su na njenoj strani i podržavaju je u odluci, ma kakva ona bila, a ovih dana trebalo bi da se sastane sa produkcijom rijalitija i da im saopšti svoju definitivnu odluku. Jedno je sigurno, ukoliko Ivana bude ušla u rijaliti, Ša i Tara će poželeti da pobegnu glavom bez obzira – rekao je na kraju izvor pomenutog lista.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz