Pretraži

PONOVO PODIGLI BURU U JAVNOSTI: Severina i Igor se pomirili?

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Iako zajedno nisu viđeni već dugo vremena, za samo mesec dana, dva puta su bili u istom gradu, međutim, dokazi da su zajedno provodili vreme ne postoje. 

Kada je Igor Kojić posetio Zagreb na dan pevačicinog rođendana, mediji su pisali da je pomirenje na pomolu. Ipak, supružnike niko nije video zajedno. Sada je čini se situacija donekle slična, Severina i Igor boravili su ovog vikenda u istom gradu, ali dokaza da su vreme provodili zajedno nema.



Naime, Severina Kojić u Beogradu je boravila tokom vikenda, kako bi završila rad na pesmama u studiju Filipa Miletića. Kako izvor za naš portal kaže, pevačica je provela veče u provodu, sa svojim prijateljima, a i u nedelju je viđena u jednom kafiću na Dorćolu u društvu svojih saradnika. Igora sa druge strane nije bilo ni na vidiku.

Ponovo su Igor i Severina bili u istom gradu, međutim, javnosti nije poznato da li su se sreli i razgovarali o svom odnosu. Ipak, dok je Kojićeva slavila završetak rada na novom albumu, ni njen suprug nije bio besposlen. Subotu veče i on je prove u društvu prijatelja na drugom kraju grada, ali umesto uspeha svoje supruge, slavio je titulu Crvene Zvezde.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz