Pretraži

,,PONOSAN SAM I UPLAŠEN“: Relja Popović proslavio šest godina karijere i otkrio šta priprema za desetogodišnjicu

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Relja je ekskluzivno za IDJTV otkrio kako se oseća povodom godišnjice.

– Uz vodu nazdravljam. Isti drug koji nas je upoznao mi je rekao da je prošlo šest godina otkada je izašla moja prva solo pesma "Beograd još živi". Proletelo je vreme. S druge strane budeš ponosan, jer i dalje traješ, moje pesme su slušane i gledane. To je period koji je jako dug. Iz tog razloga mi je jako drago, a s druge strane kad vidim kako vreme leti uplašim se – rekao je on.

Nekadašanji muzički dvojac Relja i Popović i Vlada Matović u martu 2015. godine objavili su da se razilaze i počinju odvojene muzičke karijere. Ubrzo nakon njihovog raskida saradnje, Popović je izbacio pesme "Beograd još živi", "Hoću da se napijem", "Pakao od žene", ali i duete sa Bobanom Rajovićem, Cvijom, Cobijem i Stojom.

Popović je sledeće godine uspostavio saradnju sa Stefanom Cvijovićem Cvijom i Slobodanom Veljkovićem Cobijem i s njima snimio pesmu "Crni sin", a kasnije duetsku pesmu "Samo jako" sa Cobijem i Stojom.



Pevač je 2019. godine rešio da pokrene svoj Youtube kanal pod nazivom Made in Balkan i da na njemu objavljuje nove pesme. Na tom kanalu su osvanuli njegovi singlovi sa albuma "Made in Balkan" koji se sastoji iz dva dela.

Na njemu se nalaze pesme "Princeza na belom", "Meduza", "Takvi kao ja", "Tuga iz Poršea", "Made in Balkan" i "Maria".

Relja je ove godine takođe odlučio da pokrene svoj modni brend pod nazivom "Made in Balkan" u koji je uložio mnogo truda. U ponudi njegovog brenda su dve vrste majica, duks i šuškavac. 

Slavni izvođač nam je otkrio šta možemo da očekujemo za 10 godina karijere.

– To će biti za četiri godine. Sigurno će biti neki album i onda bih voleo da se posvetim drugim izvođačima. Počeli smo da se bavimo nekim ljudima koji bi trebalo da izađu kod nas – rekao je Popović za IDJTV.

Podsetimo, Relja Popović je počeo da stvara muziku još u osnovnoj školi, kada se opredelio za rep i hip-hop žanr. On se tada udružio sa Vladimirom Vladom Matovićem sa kojim je 2005. godine osnovao grupu "Elitni odredi". Njih dvojica su sami pisali pesme, a one koje su stekle najveću popularnost su: "Ako ste za rakiju", "Biće ekstra", "Moj stari", "Zatvori oči", "Sve je kul", a najveći uspeh postigli su sa numerom "Moja jedina" koja je izašla 2008. godine. Prvi studijski album pod nazivom "Oko sveta" objavili su 2010. godine, a na njemu je bilo 14 pesama.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz