Pretraži

„PONIŽAVALI SU ME OD POČETKA KARIJERE“: Madona otvorila dušu nakon brutalnih komentara, pa progovorila o estetskim zahvatima! 

Showbiz
0
Foto: Printscreen Instagram/Madonna

Nakon što je naišla na brojne negativne kritike, pevačica to nije baš najbolje prihvatila, pa se o ovoj temi oglasila putem Instagrama.– Umesto da ste se fokusirali na ono što sam rekla u svom govoru, a to je bilo zahvaljivanje za neustrašivost umetnika poput Sema i Kim, mnogi su odlučili da govore samo o mojim fotografijama izbliza. Njih je snimio novinarski fotograf s kamerom s dugim objektivom, koji bi iskrivio bilo čije lice.

Još jednom sam se našla u blještavilu starosne diskriminacije i mržnje prema ženama koja prožima svet u kom živimo. Svetu koji odbija da slavi žene starije od 45 godina i koji oseća potrebu da je kazni ako nastavi da bude jake volje, marljiva i sklona avanturama.

Nikad se nisam izvinjavala ni za jedan od kreativnih izbora koje sam napravila, niti za to kako izgledam, niti za način na koji se odevam, a neću ni početi. Mediji su me ponižavali od početka moje karijere, ali shvatam da je sve ovo test i srećna sam što ću kročiti putem koji će svim ženama olakšati godine koje dolaze. Jer kako kaže Bijonse: 'Nećeš mi slomiti dušu'.

 

– Radujem se još mnogim godinama subverzivnog ponašanja, pomeranju granica, suprotstavljanju patrijarhatu i najviše od svega, uživanju u životu – zaključila je pevačica.

Ipak, njena objava naišla je na nove negativne komentare, čak i njenih obožavalaca koji su je napali da je licemerna jer govori o starenju, a koristi FaceApp, zbog kog izgleda 30 godina mlađe.

A mnoge stvari na tu temu je sada krenula i da radi namerno, barem ako je suditi po najnovijoj objavi na Tviteru. Naime, objavila je fotografiju uz koju je dodala kritičan opis. 

– Pogledajte kako sam slatka sada kada mi je splasnuo otok od operacije.

Uz odlaske pod nož, njena najveća opsesija je postao fotošop kojim uređuje fotografije do te mere da izgleda kao vršnjakinja svojoj 26-godišnjoj ćerki Lurdes.

Previše botoksa, plastična hirurgija i prekomerna upotreba filtera doveli su je do toga da više ne liči na samu sebe. Kad pogledate njene fotografije s početka karijere, kao i one nastale pre desetak godina, ali i one današnje, radi se o gotovo potpuno drugoj osobi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz