Pretraži

„PONEKAD JE BILO TEŠKO“: Voditeljka Danica Nikolić otkrila kako su izgledali njeni počeci na televiziji, a ovo joj je pomoglo da se oslobodi (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/danica_nik

Danica uživa popularnost i na društvenim mrežama, te neretko sa svojim pratiocima deli utiske sa snimanja i kroz vlogove im prikazuje kako to izgleda njen dan na poslu.



Popularna voditeljka deli kako izgleda snimanja najavi i šta sve podrazumeva njen voditeljski posao, a sada je rešila da podeli svoje poslovne početke i otkrije šta smatra da je doprinelo njenoj karijeri i oslobodilo je ispred kamere.

Ovo je IDJPatrola, prva emisija koju sam vodila. To je ustvari bila anketa i moje prvo pojavljivanje ispred kamere, gde sam zajedno sa poznatima, sama, ili na neki drugi način pričala o najpoznatijim ličnostima na našoj sceni. To su bili influenseri, pevači i tako dalje. Moram da priznam da je ponekad bilo malo teško, ali je bilo jako dobbro za moj posao, zato što sam se na taj način oslobodila ispred kamera, vežbala sam najave i ušla sam u ceo proces kada je voditeljstvo u pitanju. Ovo sam radila godinu dana i mislim da je bio jako važan korak u mojoj karijeri – objasnila je Danica.

@danica_nik Every adventure requires a first step 🙏✨ #fyp #work #idjpatrola ♬ original sound – Danica Nikolic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz